Filtre (53 products)

Telefon fix

Oferta Variata De Telefon Fix la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 53 produse.

Se afiseaza 1-48 din 53 produs(e)
Telefon analogic Gigaset CL390A Duo(Gri) Telefon analogic Gigaset CL390A Duo(Gri)

Telefon analogic Gigaset CL390A Duo(Gri)

Gigaset CL390A Duo are un afișaj alb-negru mare, cu contrast ridicat și impresionează datorită a două profiluri acustice diferite (frecvențe înalte și joase) pentru o calitate optimă a vorbirii și a sunetului. Numerele de telefon și meniurile pot fi recunoscute optim prin intermediul afișajului foarte mare, iar agenda telefonică poate conține până la 150 de intrări/numere. Până la 32 de numere de telefon pot fi blocate prin funcția „Nu deranja”. CL390A Duo are o funcție de monitorizare a camerei (monitor bebe) cu funcție de interfon și o funcție de apel direct, cu ajutorul căreia numerele de telefon stocate pot fi apelate cu un singur buton. Apelanții pot lăsa mesaje timp de până la 20 de minute prin robotul telefonic integrat.

406,00 lei Pret
Telekom Sinus 207, telefon analogic (negru) Telekom Sinus 207, telefon analogic (negru)

Telekom Sinus 207, telefon analogic (negru)

Sinus 207 este un telefon entry-level cu un afișaj monocrom iluminat, design modern și ergonomic, navigare simplă prin meniu, agenda telefonică și funcție hands-free. A fost distins cu Îngerul Albastru pentru prietenosul deosebit cu mediul.

146,00 lei Pret
Gigaset CL390, telefon analogic (Gri) Gigaset CL390, telefon analogic (Gri)

Gigaset CL390, telefon analogic (Gri)

Gigaset CL390 are un afișaj alb-negru mare, cu contrast ridicat și impresionează datorită a două profiluri acustice diferite (frecvențe înalte și joase) pentru o calitate optimă a vorbirii și a sunetului. Numerele de telefon și meniurile pot fi recunoscute optim prin afișajul extra-larg, iar agenda telefonică poate conține până la 150 de intrări/numere. Până la 32 de numere de telefon pot fi blocate prin funcția „Nu deranja”. CL390 are o funcție de monitorizare a camerei (monitor bebe) cu funcție de interfon și o funcție de apel direct cu care numerele de telefon stocate pot fi apelate cu un singur buton.

247,00 lei Pret
E290HX, Mobilteil E290HX, Mobilteil

E290HX, Mobilteil

Gigaset E290HX este un telefon universal cu suport pentru DECT, GAP, CAT-iq 2.0 și VoIP. Pe lângă butoanele foarte mari pentru o operare mai ușoară, Gigaset E290HX impresionează cu un afișaj alb-negru deosebit de luminos, cu contrast ridicat, cu o imagine foarte mare. Pe lângă o listă de apelanți, butoane de apelare rapidă și apeluri interne gratuite, Gigaset E290HX oferă și ID apelant (CLIP), o funcție îmbunătățită de difuzor și flexibilitate maximă.

194,00 lei Pret
Telefon analogic  Gigaset CL390(aur) Telefon analogic  Gigaset CL390(aur)

Telefon analogic Gigaset CL390(aur)

Gigaset CL390 are un afișaj alb-negru mare, cu contrast ridicat și impresionează datorită a două profiluri acustice diferite (frecvențe înalte și joase) pentru o calitate optimă a vorbirii și a sunetului. Numerele de telefon și meniurile pot fi recunoscute optim prin intermediul afișajului foarte mare, iar agenda telefonică poate conține până la 150 de intrări/numere. Până la 32 de numere de telefon pot fi blocate prin funcția „Nu deranja”. CL390 are o funcție de monitorizare a camerei (monitor bebeluș) cu funcție de interfon și o funcție de apel direct cu care numerele de telefon stocate pot fi apelate cu un singur buton.

250,00 lei Pret
Gigaset CL390A, telefon analogic (Albastru deschis) Gigaset CL390A, telefon analogic (Albastru deschis)

Gigaset CL390A, telefon analogic (Albastru deschis)

Gigaset CL390A are un afișaj alb-negru mare, cu contrast ridicat și impresionează datorită a două profiluri acustice diferite (frecvențe înalte și joase) pentru o calitate optimă a vorbirii și a sunetului. Numerele de telefon și meniurile pot fi recunoscute optim prin intermediul afișajului foarte mare, iar agenda telefonică poate conține până la 150 de intrări/numere. Până la 32 de numere de telefon pot fi blocate prin funcția „Nu deranja”. CL390A are o funcție de monitorizare a camerei (monitor bebe) cu funcție de interfon și o funcție de apel direct cu care numerele de telefon stocate pot fi apelate cu un singur buton. Apelanții pot lăsa mesaje timp de până la 20 de minute prin robotul telefonic integrat.

286,00 lei Pret
Gigaset CL390A, telefon analogic (aur) Gigaset CL390A, telefon analogic (aur)

Gigaset CL390A, telefon analogic (aur)

Gigaset CL390A are un afișaj alb-negru mare, cu contrast ridicat și impresionează datorită a două profiluri acustice diferite (frecvențe înalte și joase) pentru o calitate optimă a vorbirii și a sunetului. Numerele de telefon și meniurile pot fi recunoscute optim prin intermediul afișajului foarte mare, iar agenda telefonică poate conține până la 150 de intrări/numere. Până la 32 de numere de telefon pot fi blocate prin funcția „Nu deranja”. CL390A are o funcție de monitorizare a camerei (monitor bebe) cu funcție de interfon și o funcție de apel direct cu care numerele de telefon stocate pot fi apelate cu un singur buton. Apelanții pot lăsa mesaje timp de până la 20 de minute prin robotul telefonic integrat.

295,00 lei Pret
Gigaset E560, telefon analogic Gigaset E560, telefon analogic

Gigaset E560, telefon analogic

Ergonomie perfect implementată, funcționalitate bine gândită, interfețe și meniuri intuitive: atunci când vine vorba de utilizare optimă, telefonul cu butoane mari Gigaset E560 este prima alegere. Tastele precise, iluminate și afișajul panoramic vă asigură întotdeauna o vedere clară. Acustica excelentă permite un auz bun și să fii auzit în orice moment. Iar cu semnalizarea optică a apelurilor, nu veți mai pierde niciun apel.

390,00 lei Pret
Gigaset COMFORT 500, telefon analogic Gigaset COMFORT 500, telefon analogic

Gigaset COMFORT 500, telefon analogic

The Gigaset COMFORT 500 has a timelessly elegant design and a 2.2" TFT display for optimal legibility. Thanks to the hands-free function and headset connection, you can make quick calls to everyone or make private calls. The internal memory can hold up to 200 phone numbers, and the operation is as simple as that kept simple and intuitive.

304,00 lei Pret
Receptor Gigaset E560HX(Gri) Receptor Gigaset E560HX(Gri)

Receptor Gigaset E560HX(Gri)

Gigaset E560HX este primul telefon cu butoane mari care poate fi conectat la orice router de internet cu o stație de bază DECT. E560HX nu satisface doar cerințe ridicate în ceea ce privește tehnologia, ci și în ceea ce privește manevrarea și acustica. Viitorul telefoniei este digital, motiv pentru care majoritatea furnizorilor de telefonie trec la telefonia IP. Când vine vorba de telefonie IP, Gigaset este întotdeauna alegerea potrivită. Noile telefoane universale HX se potrivesc oricărui router de Internet cu o stație de bază DECT, inclusiv multe modele FRITZ!Box și Telekom Speedport, precum și alte routere de la alți producători.

387,00 lei Pret
Gigaset E390HX, telefon VoIP (negru argintiu) Gigaset E390HX, telefon VoIP (negru argintiu)

Gigaset E390HX, telefon VoIP (negru argintiu)

E390HX de la Gigaset este un telefon DECT care este echipat cu un afișaj color mare cu reprezentare optimizată și butoane mari care ușurează viața de zi cu zi datorită funcționării ușoare. În caz de urgență, o tastă de funcție dedicată SOS oferă acces rapid la patru numere care trebuie salvate și selectate în prealabil. Ecranul color TFT foarte mare facilitează citirea și introducerea numerelor de telefon în agenda telefonică sau atunci când efectuați un apel datorită unei vizualizări mărite și contrastului ridicat. Pe lângă cele patru numere de urgență, până la opt butoane de apelare rapidă li se poate atribui un număr suplimentar și pot fi contactate prin atingerea unui buton. Deoarece E390HX are o bază separată și o stație de încărcare, telefonul poate fi plasat oriunde și nu trebuie să fie întotdeauna pe stația de bază.

293,00 lei Pret
Telefon analogic  Gigaset E390(negru argintiu) Telefon analogic  Gigaset E390(negru argintiu)

Telefon analogic Gigaset E390(negru argintiu)

E390 de la Gigaset este un telefon DECT care este echipat cu un afișaj color mare cu reprezentare optimizată și butoane mari care ușurează viața de zi cu zi datorită funcționării ușoare. În caz de urgență, o tastă de funcție dedicată SOS oferă acces rapid la patru numere care trebuie salvate și selectate în prealabil. Ecranul color TFT foarte mare facilitează citirea și introducerea numerelor de telefon în agenda telefonică sau atunci când efectuați un apel datorită unei vizualizări mărite și contrastului ridicat. Pe lângă cele patru numere de urgență, până la opt butoane de apelare rapidă li se poate atribui un număr suplimentar și pot fi contactate prin atingerea unui buton. Deoarece E390 are o bază separată și o stație de încărcare, telefonul poate fi plasat oriunde și nu trebuie să fie întotdeauna la stația de bază.

293,00 lei Pret
Gigaset CL390 HX, telefon analogic (Alb) Gigaset CL390 HX, telefon analogic (Alb)

Gigaset CL390 HX, telefon analogic (Alb)

Gigaset CL390 HX are un afișaj alb-negru mare, cu contrast ridicat și impresionează datorită a două profiluri acustice diferite (frecvențe înalte și joase) pentru o calitate optimă a vorbirii și a sunetului. Numerele de telefon și meniurile pot fi recunoscute optim prin intermediul afișajului foarte mare, iar agenda telefonică poate conține până la 150 de intrări/numere. Până la 32 de numere de telefon pot fi blocate prin funcția „Nu deranja”. CL390 are o funcție de monitorizare a camerei (monitor bebeluș) cu funcție de interfon și o funcție de apel direct cu care numerele de telefon stocate pot fi apelate cu un singur buton. Ca receptor universal, Gigaset CL390 HX poate fi conectat la numeroase sisteme prin DECT, GAP și Cat-iq 2.0.

249,00 lei Pret
Telefon analogic Gigaset E560 A Telefon analogic Gigaset E560 A

Telefon analogic Gigaset E560 A

Ergonomie perfect implementată, funcționalitate bine gândită, interfețe și meniuri intuitive: atunci când vine vorba de utilizare optimă, telefonul cu butoane mari Gigaset E560 este prima alegere. Tastele precise, iluminate și afișajul panoramic vă asigură întotdeauna o vedere clară. Acustica excelentă asigură un auz bun și să fii auzit în orice moment. Iar cu semnalizarea optică a apelurilor, nu veți mai pierde niciun apel. Robotul telefonic digital integrat poate fi folosit cu un anunț de până la 170 de secunde și înregistrează până la 25 de minute.

479,00 lei Pret
Gigaset E720, telefon analogic (gri negru) Gigaset E720, telefon analogic (gri negru)

Gigaset E720, telefon analogic (gri negru)

Gigaset E720 este un telefon DECT confortabil, analog și, mai ales, fără fir, cu o durată lungă de viață a bateriei și numeroase funcții. Datorită designului său ergonomic, Gigaset E720 se află confortabil în mână și poate fi manevrat confortabil cu acesta, în timp ce controlul condus de meniu asigură că toate funcțiile rămân ușor accesibile. E720 are o agendă telefonică pentru până la 200 de intrări, reapelare și un afișaj al numărului de apel (CLIP) pentru apelurile primite. Bateriile NiMH sunt suficiente pentru un timp de convorbire de până la 14 ore când sunt complet încărcate, dar bateria poate dura și până la 300 de ore în standby.

479,00 lei Pret
Gigaset A690 A, telefon analogic (negru, DECT, robot telefonic) Gigaset A690 A, telefon analogic (negru, DECT, robot telefonic)

Gigaset A690 A, telefon analogic (negru, DECT, robot telefonic)

Operarea simplă și dotarea solidă a unui telefon au prioritate absolută pentru apelurile telefonice zilnice. Gigaset A690 A este un telefon fără fir cu design clasic și foarte convenabil. Se caracterizează prin designul său simplu și echipamentul extins. Puteți chiar să reveniți la o tastatură iluminată în condiții de iluminare slabă. Datorită afișajului practic al numărului (CLIP), știi întotdeauna cine sună. Cu ajutorul robotului telefonic, care poate înregistra până la 20 de minute de conversații, poți fi contactat și informat chiar și atunci când lipsești.

233,00 lei Pret
Gigaset E720A, telefon analogic (gri/negru, robot telefonic) Gigaset E720A, telefon analogic (gri/negru, robot telefonic)

Gigaset E720A, telefon analogic (gri/negru, robot telefonic)

Gigaset E720A este un telefon DECT confortabil, analog și, mai presus de toate, fără fir, cu o durată lungă de viață a bateriei și numeroase funcții. Datorită designului său ergonomic, Gigaset E720A se așează confortabil în mână și poate fi operat confortabil cu acesta, în timp ce controlul condus de meniu asigură că toate funcțiile rămân ușor accesibile. E720A are o agendă telefonică pentru până la 200 de intrări, reapelare și un ID apelant (CLIP) pentru apelurile primite. Bateriile NiMH sunt suficiente pentru un timp de convorbire de până la 14 ore când sunt complet încărcate, dar bateria poate dura și până la 300 de ore în standby. Pe lângă toate funcțiile, Gigaset E720A are un robot telefonic în stația de bază.

616,00 lei Pret
Gigaset CL390 HX, telefon analogic (Albastru deschis) Gigaset CL390 HX, telefon analogic (Albastru deschis)

Gigaset CL390 HX, telefon analogic (Albastru deschis)

Gigaset CL390 HX are un afișaj alb-negru mare, cu contrast ridicat și impresionează datorită a două profiluri acustice diferite (frecvențe înalte și joase) pentru o calitate optimă a vorbirii și a sunetului. Numerele de telefon și meniurile pot fi recunoscute optim prin intermediul afișajului foarte mare, iar agenda telefonică poate conține până la 150 de intrări/numere. Până la 32 de numere de telefon pot fi blocate prin funcția „Nu deranja”. CL390 are o funcție de monitorizare a camerei (monitor bebe) cu funcție de interfon și o funcție de apel direct cu care numerele de telefon stocate pot fi apelate cu un singur buton. Ca receptor universal, Gigaset CL390 HX poate fi conectat la numeroase sisteme prin DECT, GAP și Cat-iq 2.0.

261,00 lei Pret
Gigaset CL390A, telefon analogic (Gri) Gigaset CL390A, telefon analogic (Gri)

Gigaset CL390A, telefon analogic (Gri)

Gigaset CL390 are un afișaj alb-negru mare, cu contrast ridicat și impresionează datorită a două profiluri acustice diferite (frecvențe înalte și joase) pentru o calitate optimă a vorbirii și a sunetului. Numerele de telefon și meniurile pot fi recunoscute optim prin intermediul afișajului foarte mare, iar agenda telefonică poate conține până la 150 de intrări/numere. Până la 32 de numere de telefon pot fi blocate prin funcția „Nu deranja”. CL390 are o funcție de monitorizare a camerei (monitor bebe) cu funcție de interfon și o funcție de apel direct cu care numerele de telefon stocate pot fi apelate cu un singur buton. Apelanții pot lăsa mesaje timp de până la 20 de minute prin robotul telefonic integrat.

298,00 lei Pret
Telekom Sinus A32, telefon (negru) Telekom Sinus A32, telefon (negru)

Telekom Sinus A32, telefon (negru)

Telekom Sinus A32 este un telefon simplu cu butoane mari, cu numeroase funcții care ușurează viața de zi cu zi. Sinus A32 are o agenda telefonica, numeroase tonuri de apel si o functie hands-free si baby monitor. Toate setările pot fi configurate și operate prin intermediul meniului plăcut.

291,00 lei Pret
Receptor Gigaset PREMIUM 100HX(negru argintiu) Receptor Gigaset PREMIUM 100HX(negru argintiu)

Receptor Gigaset PREMIUM 100HX(negru argintiu)

Poate fi un pic mai mult? Gigaset PREMIUM 100HX este un telefon excelent cu tehnologie inteligentă care se ocupă și de sarcini de comunicare solicitante. Prin urmare, este foarte potrivit pentru sarcini comerciale, pentru utilizare în restaurante, magazine sau companii mici. Acest telefon puternic pentru routere marchează cu un design bine gândit, navigare ușoară și un afișaj color mare. Agenda sa poate conține până la 500 de intrări și poate fi sincronizată cu contactele Outlook de pe un PC sau Mac prin micro USB. Din punct de vedere acustic este si excelenta, cu un singur click poti ajusta acustica optim la mediu. De asemenea, face ceva mai mult la serviciu: Datorită conexiunii căștilor și sistemului integrat hands-free, aveți întotdeauna mâinile libere.

397,00 lei Pret