Alphacool apex liquid red uv-active 1000 ml, lichid de răcire

Alphacool apex liquid red uv-active 1000 ml, lichid de răcire



Cu Apex Liquid, Alphacool îndeplinește dorințele multor modderi și pasionați de răcire cu apă. Lichidul de răcire albastru creează efecte grozave în răcitoarele din acril, furtunurile și rezervoarele de expansiune. Reactivitatea UV cu LED-uri sau catozi UV este excelentă. Cu acest produs, Alphacool elimină complet ingredientele periculoase și agresive. Ca rezultat, Alphacool Apex Liquid este inofensiv din punct de vedere ecologic și poate fi eliminat în siguranță dacă este necesar. Cu Alphacool Apex Liquid, vă puteți trata sistemul de răcire cu apă într-un aspect optic cu cea mai bună performanță de răcire. Lichidul este un amestec gata și poate fi folosit direct din sticlă. Aditivii conținuți protejează eficient ciclul apei împotriva coroziunii, calcarului și altor contaminări și reduc la minimum tensiunea superficială a lichidului, facilitând spargerea bulelor din circuit. Un efect secundar pozitiv suplimentar este acela că pompa este lubrifiată și durata de viață a acesteia este astfel prelungită semnificativ.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

fel de lichid de răcire
Mulțime 1L
utilizați pentru răcirea cu apă
forma lichidului de răcire amestec gata
Activ caracteristic UV
Informații suplimentare Alphacool Apex Liquid este potrivit pentru toate materialele care sunt de obicei integrate în circuitul de apă al unui sistem de răcire cu apă. Acestea includ substanțe precum cupru, alamă, nichel, cromare, aluminiu, POM, PPS-GF40, PETG, acril, PVC și EPDM/PP.
Notă Adăugarea altor biocide sau lichide anticorozive și diluarea lichidului cu apă distilată trebuie evitată cu orice preț, altfel proprietățile de bază și coordonate ale lichidului se vor pierde. De asemenea, trebuie remarcat faptul că atunci când utilizați acest lichid de răcire colorat, circuitul de apă trebuie curățat mai des. Coloranții pe care îi conține pot înfunda circuitul după o perioadă lungă de utilizare și pot afecta performanța de răcire. Prin urmare, Apex Liquid de la Alphacool este mai potrivit pentru utilizare în vitrine decât în ​​computerele de jocuri sau de lucru.

Alphacool
18654

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare