Ekwb ek-quantum velocity² d-rgb - am5 full nickel, cooler cpu (nichel)



Acest bloc de apă EK-Quantum Velocity² D-RGB - AM5 Full Nickel specific soclului este conceput special pentru soclu-urile AMD AM5 și procesoarele din seria Ryzen 7000. Cu un design revoluționar „față curată”, fără șuruburi de montare vizibile, blocurile de apă Velocity² sunt pe cale să-și eclipseze predecesorii. EK-Quantum Velocity² D-RGB - AM5 Nickel + Acetal este un bloc de apă CPU de înaltă performanță, de înaltă calitate, pentru platforma socketului AMD AM5. Dispune de o unitate de răcire specifică socket-ului de ultimă generație, adaptată la aspectul IHS și Die al procesoarelor din seria Ryzen 7000. Acest bloc de apă pentru procesor este compatibil cu EK-Matrix7 și se montează prin sistemul EK Exact Mount, în curs de brevetare. Velocity² dispune de un motor de răcire specific prizei, cu restricție scăzută a debitului hidraulic și performanțe ridicate, obținute printr-o combinație de presiune de montare și geometrie a plăcii rece, adaptată la soclul AMD AM5 IHS și la aspectul matriței. Placa de răcire întoarsă este fabricată cu o asemenea precizie încât acoperă eficient IHS și exercită o presiune optimă asupra zonei matriței. O decupare asimetrică a plăcii cu jet direcționează fluxul către zonele care au cel mai mult nevoie de el. Sistemul de montare EK ExactMount, aflat în curs de brevetare, este proiectat pentru un proces de instalare și mai ușor datorită plăcii din spate integrate, stabile, care vine cu plăcile de bază AM5. Rezultatul final este un mecanism de prindere chiar mai ușor de utilizat și „invizibil”, deoarece întregul sistem de prindere se află în interiorul blocului de apă. Placa din spate este asamblată din fabrică pe placa de bază, iar șuruburile Torx cu arc sunt integrate în blocul de apă și se înfiletează în sens invers acelor de ceasornic în placa de bază a plăcii de bază. Șuruburile de montaj integrate sunt proiectate cu opritor dur, astfel încât odată ce șuruburile au ajuns la capătul filetului, blocul este montat și tensionat perfect. Acest lucru elimină riscul strângerii excesive a blocului de apă și posibila deteriorare a plăcii de bază și/sau procesorului. Placa rece este realizată din cupru electrolitic de înaltă calitate, 99,99% pur, care a fost prelucrat cu precizie și, suplimentar, placat cu nichel pentru cel mai bun contact posibil și transfer de căldură.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria EK Quantum
răcitor de apă pentru procesor
folosit pentru CPU
Prize adecvate AM5
Mobilier Pasta termica/pad, iluminare LED
Iluminare LED Da, anteturi RGB adresabile
culoare RGB
Standard RGB AURA Sync, Mystic Light, RGB Fusion, LED RGB
Material radiator cupru nichelat, alama nichelata
Informații suplimentare Acest produs este compatibil cu toate tehnologiile majore de sincronizare RGB adresabile de la toți producătorii majori de plăci de bază. Marcajul săgeată de pe conectorul LED D-RGB cu 3 pini trebuie să fie aliniat cu marcajul +5V de pe antetul D-RGB. Un total de 17 LED-uri RGB adresabile sunt ascunse sub autocolantul care servește drept difuzor.
o notificare Acest produs nu trebuie instalat împreună cu componente de răcire lichidă din aluminiu. Utilizarea lichidelor de răcire special formulate care conțin inhibitori de coroziune, calcar și biologici este imperativă pentru a preveni deteriorarea blocului de apă placat cu nichel. Este necesar un bit de șurub Torx T7 pentru a instala blocul de apă (inclus). Șuruburile de montare au un design hard-stop. Odată ce șurubul ajunge la capătul filetului, nu se mai aplică forță.
Accesorii prezente cheie Torx T7, compus termic Thermal Grizzly Hydronaut (1g)
Dimensiuni Latime totala: 34 mm x Adancime: 89 mm

EKWB
3831109857717

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare