Set ekwb ek-quantum vector² fe rtx 4090 d-rgb abp - nichel + acril, răcire cu apă (nichel/transparent, inclusiv placa din spate)

Set ekwb ek-quantum vector² fe rtx 4090 d-rgb abp - nichel + acril, răcire cu apă (nichel/transparent, inclusiv placa din spate)



Acest set EKWB EK-Quantum Vector² FE RTX 4090 D-RGB ABP - Nichel + Acrilic constă dintr-un bloc de apă GPU de înaltă performanță și o soluție de răcire Active Backplate într-un singur șasiu. Răcirea din spate a GPU este acum asigurată de un bloc de apă complet cu propria sa placă de răcire din cupru și o placă acrilică continuă. Conectivitatea este, de asemenea, dusă la un alt nivel cu conectorii „Direct Link”, care implementează un aspect convențional cu 4 porturi care permite conexiuni seriale și paralele din părțile adiacente sau opuse ale blocului. Blocurile de apă Vector² rezolvă fără efort problema generării excesive de căldură sub sarcini mari atât a nucleului GPU, a modulului de reglare a tensiunii, cât și a VRAM-ului GDDR6X a plăcilor grafice Founders Edition RTX 4090. Aspectul blocurilor de apă de ultimă generație este dominat de linii drepte, minimaliste. Pentru toate carcasele de răcire Vector² GPU Active Backplate sunt folosite o placă rece de cupru cu grosimea de 11 mm și un bloc de apă cu placa posterior completă. La versiunile acrilice, iluminarea D-RGB este acum implementată de-a lungul celei mai lungi margini a blocurilor de apă din față și din spate pentru a îmbunătăți fidelitatea și luminozitatea din orice unghi de vizualizare. Placa cu circuite LED este ascunsă în profile curate din aluminiu. La versiunile acrilice, iluminarea D-RGB este acum implementată de-a lungul celei mai lungi margini a blocurilor de apă din față și din spate pentru a îmbunătăți fidelitatea și luminozitatea din orice unghi de vizualizare. Placa cu circuite LED este ascunsă în profile curate din aluminiu. La versiunile acrilice, iluminarea D-RGB este acum implementată de-a lungul celei mai lungi margini a blocurilor de apă din față și din spate pentru a îmbunătăți fidelitatea și luminozitatea din orice unghi de vizualizare. Placa cu circuite LED este ascunsă în profile curate din aluminiu.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria EK Quantum
cooler placut grafic
utilizați pentru Founders Edition NVIDIA GeForce RTX 4090
Mobilier Pasta termica/pad, iluminare LED
Iluminare LED Da, anteturi RGB adresabile
Culoare RGB
Standard RGB AURA Sync, Mystic Light, RGB Fusion, LED RGB
Material radiator Acrilic, cupru placat cu nichel
Informații suplimentare Iluminarea LED D-RGB adresabilă este situată de-a lungul marginii celei mai lungi a blocurilor de apă superioare și posterioare pentru o uniformitate și luminozitate mai mari. Placa de circuite și diodele sunt ascunse într-un profil de aluminiu curat. LED-urile RGB adresabile individual sunt compatibile cu tehnologiile obișnuite de sincronizare RGB de la marii producători de plăci de bază. Marcajul săgeată de pe conectorul LED D-RGB cu 3 pini trebuie să fie aliniat cu marcajul +5V de pe antetul D-RGB (adresabil) (Pinout: +5V | Date | Blocat | Masă).
o notificare Plăcile din spate din fabrică nu sunt compatibile cu acest bloc de apă. Acest produs nu trebuie instalat cu piese pentru jocuri cu fluid de aluminiu. Utilizarea lichidelor de răcire special formulate care conțin inhibitori de coroziune, calcar și biologici este imperativă pentru a preveni deteriorarea blocului de apă placat cu nichel. EK oferă o selecție de astfel de produse în secțiunea Refrigeranți.
Accesorii prezente Mecanism de montare, unsoare termică, plăcuțe termice, suport GPU cu un singur slot proiectat la comandă, unelte necesare pentru asamblare

EKWB
3831109900642

Fisa tehnica

Promotie
PROMO2

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare