Ekwb ek-quantum surface x280m - alb, radiator (alb)

Ekwb ek-quantum surface x280m - alb, radiator (alb)



Pentru cei care solicită cea mai mare performanță de răcire de la un radiator EK Quantum Surface, seria X de 58 mm grosime este alegerea potrivită. Aceste calorifere groase beneficiază cel mai mult de ventilatoare de viteză medie și mare sau chiar de o configurație push/pull. Echipat cu un total de patru conexiuni filetate G1/4", seria X oferă versatilitate suplimentară la proiectarea circuitelor. A cincea conexiune G1/4" de pe rezervorul de capăt este o caracteristică de neînlocuit atunci când vine vorba de drenarea și aerisirea circuitului. Un total de șaisprezece tuburi de cupru cu lățimea de 2 mm pe întregul radiator asigură un flux optim de lichid de răcire și nu încarcă circuitul de răcire. Aripioare de cupru de înaltă calitate, cu o densitate de 18 FPI, oferă cel mai bun echilibru între transferul de căldură și rezistența la rezistență. EK sfătuiește să nu folosiți ventilatoare cu funcționare lentă pe radiatoarele EK-Quantum Surface X-Series, deoarece necesită un flux de aer suficient pentru a disipa mai multă căldură decât absorb în miezul lor gros. La fel ca toate celelalte produse din linia Quantum, răcitoarele de suprafață EK aduc numeroase îmbunătățiri ale performanței, inclusiv performanța termică, limitarea fluxului de lichid de răcire și limitarea fluxului de aer. Cu șuruburile incluse, acest cooler este compatibil cu ventilatoare de 120 mm care au o grosime standard de 25 mm. EK recomandă utilizarea ventilatoarelor EK sau a unor ventilatoare similare cu marginile cadrului sigilate. Forma patrata clasica, dar eficienta a carcasei ventilatorului asigura performante optime, atat in tiraj (admisie), cat si in functionare sub presiune (presiune) fara pierderi hidraulice si ofera astfel performanta optima de racire a radiatoarelor de racire cu lichid. Capacele groase din aluminiu cu finisaj argintiu contrastant conferă răcitorului un aspect și o senzație premium. Acestea acoperă lucrările interioare și se combină cu plăcile laterale presate pentru a crea o structură stabilă, confortabilă de manevrat. Panourile laterale din oțel inoxidabil sunt acoperite cu o vopsea neagră semi-lucioasă durabilă, în timp ce aripioarele în sine au un strat special negru mat cu un coeficient ridicat de conductivitate termică. Acestea acoperă lucrările interioare și se combină cu plăcile laterale presate pentru a crea o structură stabilă, confortabilă de manevrat. Panourile laterale din oțel inoxidabil sunt acoperite cu o vopsea neagră semi-lucioasă durabilă, în timp ce aripioarele în sine au un strat special negru mat cu un coeficient ridicat de conductivitate termică. Acestea acoperă lucrările interioare și se combină cu plăcile laterale presate pentru a crea o structură stabilă, confortabilă de manevrat. Panourile laterale din oțel inoxidabil sunt acoperite cu o vopsea neagră semi-lucioasă durabilă, în timp ce aripioarele în sine au un strat special negru mat cu un coeficient ridicat de conductivitate termică.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria EK Quantum
radiator amabil
utilizați pentru răcirea cu apă
Material radiator cupru
dimensiunea radiatorului 2x 140mm
Notă Utilizarea șuruburilor cu lungime greșită poate străpunge miezul răcitorului și poate deteriora iremediabil produsul. Acest produs nu trebuie instalat cu piese din aluminiu.
accesoriile prezinta 8 suruburi M4x30 mm pentru ventilatoare inaltime de 25 mm, 8 suruburi M4x5 mm pentru montarea radiatorului pe carcasa, cheie hexagonala de 6 mm, cheie hexagonala de 9 mm
Dimensiuni Latime totala: 145 mm x Inaltime: 58 mm x Adancime: 325 mm
Greutate În total 1,9 kg

EKWB
3831109839652

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare