Power bank ansmann 10000 mah pb218 wireless (negru, 10.000 mah)

Power bank ansmann 10000 mah pb218 wireless (negru, 10.000 mah)



Powerbank practic 10000 mAh PB218 wireless de la ANSMANN intr-un design elegant este usor, puternic si mereu cu tine. Datorită designului său compact, unitatea ușoară de stocare a energiei se potrivește în orice jachetă, pantalon sau geantă de mână. Pe lângă portul USB-A, power bank-ul ANSMANN are integrat un port de tip C și un port micro-USB. Energia este livrată către smartphone și/sau tabletă prin conexiunile USB sau tip C printr-un cablu de încărcare. Toate porturile acceptă dispozitive finale cu încărcare rapidă, cu cea mai rapidă încărcare posibilă. Datorită noului protocol Power Delivery (PD), este posibilă și încărcarea notebook-urilor cu conexiunea de tip C. Bateria poate fi reîncărcată cu ușurință cu un încărcător USB standard la priză prin conexiunea micro-USB sau conexiunea de tip C. Cu o intrare USB-C pentru încărcător rapid (QC sau PD), banca de alimentare poate fi umplută deosebit de rapid. Cu o capacitate de încărcare de 10.000 mAh și o putere maximă de ieșire de 3 A, pachetul mic de alimentare reîncarcă dispozitivele mobile de mai multe ori. Bateria suplimentară de înaltă calitate într-o carcasă stabilă este compatibilă cu toate dispozitivele USB obișnuite, cum ar fi smartphone-uri, tablete, telefoane mobile, playere MP3, dispozitive de navigație și multe alte aplicații care pot fi încărcate prin USB. În plus, power bank-ul are o ieșire wireless. Acesta este compatibil cu standardul Qi. Dispozitivele finale compatibile cu Qi pot fi încărcate convenabil cu până la 10 wați, pur și simplu plasându-le deasupra. Protecția încorporată la supraîncărcare asigură că banca de alimentare încheie automat procesul de încărcare după ce a fost încărcată cu succes. Protecția la descărcare profundă oprește powerbank-ul de îndată ce tensiunea powerbank scade sub o anumită valoare la încărcarea unui dispozitiv conectat și astfel previne deteriorarea bateriei și a produsului. Protectia la scurtcircuit rotunjeste functiile de siguranta si, pe langa oprirea automata, asigura siguranta maxima.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


conexiuni 1x USB-A, 1x mufa micro-USB, 1x USB-C
Încărcare fără fir Da
tensiune de intrare 5-9 v
Tensiune de ieșire (reglabilă) Tensiune de ieșire: 5-12VDC
Capacitate totală a acumulatorului 10.000 mAh
Dispozitive adecvate Telefon mobil, MP3 player, notebook, tabletă
sursă de alimentare baterie internă
securitate OCP - Protecție la supraîncărcare, ODP - Protecție la descărcare profundă, SCP - Protecție la scurtcircuit
caracteristică Încărcare wireless de până la 10 wați, încărcare rapidă 3.0, tip C și protocol de livrare a energiei (PD)
Informații suplimentare Afișarea stării de încărcare poate fi activată prin apăsarea unui buton, care furnizează informații fiabile despre capacitatea curentă în trepte de 25% prin intermediul a patru LED-uri integrate.
Accesorii prezente Cablu Micro USB, manual de utilizare
Dimensiuni Latime: 145 mm x Inaltime: 16 mm x Adancime/Lungime: 70 mm
Greutate 245 grame

Ansmann
1700-0135

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare