Globber go bike air, bicicletă de echilibru (roz, cu cauciucuri de aer)

Globber go bike air, bicicletă de echilibru (roz, cu cauciucuri de aer)



Cu Go Bike Air, copiii cu vârsta cuprinsă între doi și cinci ani învață în mod jucăuș abilitățile motorii necesare pentru a începe cu prima lor bicicletă. Această bicicletă de echilibru stă pe anvelope pneumatice de 10" cu profil de stradă și poate fi reglată extrem de flexibil. Cadrul poate fi transformat în două poziții, ghidonul poate fi reglat pe înălțime între 47 și 50 de centimetri, la fel și șaua. Go Bike Air are si un suport pentru picioare detasabil si are o greutate maxima a utilizatorului de 20 de kilograme.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Conținut/Echipament Bicicletă de echilibru cu un cadru robust din oțel, ghidon în stil BMX cu mânere ergonomice TPR, reglare în două direcții pe înălțime (47-50 cm). Șa din PU cu scaun anti-alunecare, reglabilă în înălțime de 6 ori: 3 ori (34-38 cm) cu poziție joasă a cadrului de trecere, 3 ori (37-41 cm) cu poziția cadru de trecere ridicată. Reflectori de siguranță în față.
varsta recomandata de la 24 luni la 5 ani
grup țintă copii mici, copii de grădiniță
tip vehicul Roata
roata 10"
capacitate de transport 20 kg
constructie pe doua roti
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane cu greutatea peste 20 kg!
Atenție: purtarea echipamentului individual de protecție (cască, genunchiere, cotiere și suporturi pentru încheietura mâinii) este insistent recomandată. Atenție: pericol de cădere, vă rugăm să utilizați cu precauție. Această jucărie necesită o mare dexteritate pentru a evita căderile și coliziunile cu terți. Interzis copiilor peste 20 kg. A nu se utiliza pe drumurile publice.

GLOBBER
615-210

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare