tampon adeziv termic Alphacool cu ​​două fețe 15x15x0,5 mm, plăcuțe termice (alb)

tampon adeziv termic Alphacool cu ​​două fețe 15x15x0,5 mm, plăcuțe termice (alb)



Padul adeziv termic cu două fețe de la Alphacool este utilizat acolo unde răcitorul nu poate fi înșurubat. Cu suportul adeziv conductiv termic, sunteți complet independent de distanța dintre găuri, suporturile de montare sau alte opțiuni pentru montarea răcitorului în locul dorit. Acest lucru este deosebit de interesant, de exemplu, cu sistemul intern MCX pentru a monta mini coolere pentru plăci grafice sau plăci de bază. Dar testele pe termen lung arată că poți face mult mai mult decât să atașezi mini coolere. Cel puțin 16N / 25 mm înseamnă o forță de lipire care este mai bună decât o bandă adezivă. În acest fel, răcitoarele mai grele pot fi suspendate și chiar și șocurile cauzate de transport sau răsucire/presiunea permanentă nu reprezintă o problemă. Tamponul adeziv termic Alphacool nu pierde din vedere nici performanța de răcire.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


tampon termic bun
Aglomerație 0 m²
Informații suplimentare Conductivitate termică: până la 1 W/mk, rezistență adezivului min: 16N/25 mm, neconductiv electric
Notă La livrare, tampoanele sunt acoperite cu o folie de protecție pe ambele părți. Dacă trageți acest lucru, iese la lumină pad-ul alb strălucitor, care se simte aproape cauciucat și se comportă aproape la fel. Se adapteaza foarte bine la sol. Diverse dimensiuni gata făcute fac ca tăierea să fie aproape inutilă, dar dacă este necesară ajustarea dimensiunii, foarfecele sau un cuțit vor fi suficiente.
Dimensiuni Latime totala: 15 mm x Adancime: 15 mm

Alphacool
12097

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare