Cameră Dom AXIS M3086-V

Cameră Dom AXIS M3086-V



Calitate excelentă a imaginii
AXIS M3086-V oferă o calitate excelentă a imaginii de 4 MP chiar și în condiții dificile de lumină. Datorită intervalului dinamic larg (WDR), asigură claritate chiar și atunci când în scenă există atât zone întunecate, cât și zone luminoase. Și, cu Lightfinder, obțineți imagini clare, color, chiar și în condiții de lumină slabă. În plus, oferă un unghi larg de vedere de 130° și este focalizat din fabrică, astfel încât nu este necesară focalizarea manuală.
Posibilitati extinse
AXIS M3086-V oferă suport pentru analiză inteligentă bazată pe învățare profundă la limită. Aceasta înseamnă că furnizează metadate valoroase care facilitează capabilități rapide, ușoare și eficiente de căutare criminalistică în videoclipuri live sau înregistrate. AXIS Object Analytics vine preinstalat și știe ce să detecteze, astfel încât să vă puteți concentra asupra obiectelor de interes - toate adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. În plus, cu suport pentru ACAP, puteți adăuga valoare sistemului dumneavoastră cu aplicații personalizate. În plus, acest dom compact oferă flexibilitatea de a adăuga conectivitate audio sau I/O folosind accesorii.
Compact și rentabil
Acest mini dom rentabil oferă o gamă largă de accesorii de montare pentru o instalare flexibilă și discretă. Cu carcasa montată cu baionetă, pur și simplu se răsucește și se dezactivează pentru o instalare rapidă și convenabilă. Design compact, această cameră rezistentă la vandal, ușor de instalat, este protejată împotriva redirecționării și defocalizării, precum și împotriva prafului și a picurarii de apă. Oferă Axis Zipstream cu H.264/H.265 pentru lățime de bandă redusă și cerințe de stocare. Iar datorită stocării marginale, puteți înregistra direct pe un card de memorie integrat. În plus, Axis Edge Vault vă protejează ID-ul dispozitivului Axis și simplifică autorizarea dispozitivelor Axis din rețeaua dvs.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

4 MP fixed mini dome with HDMI
AXIS M3086-V features day/night functionality and WDR for sharp video even when there’s both dark and light areas in the scene. This ultra-compact camera comes factory-focused, can easily be leveled and directed in any direction, plus offers HDMI support enabling streaming to a public view monitor. It supports intelligent analytics and thanks to the memory card slot, you can optionally record at the edge. Furthermore, Zipstream with support for H.264 and H.265 reduces bandwidth and storage requirements. The camera is made with 52% recycled plastics and is PVC/BFR/CFR free. And, its impact- and dust-resistant casing simply snaps on without visible screws.

Key Features:
4 MP video quality
WDR and day/night functionality
Zipstream supporting H.264 and H.265
HDMI output for streaming to a monitor
Environmentally friendly

AXIS
02374-001

Fisa tehnica

Unit Net Weight
0.15 kg
Shipping box quantity
1
Unit Brutto Volume
0.001188 cubm
Min. Illumination
0.05 Lux
Network Camera Type
Fixed Dome
Camera design
Dome
Pixel Resolution
4 Mega Pixel
Category Code
FNC
thumbnailImagePath
https -//static.elkogroup.com/ProductImagesThumbs/9162f26c-1ab4-4898-ab77-8ff65feb28d0.Jpeg

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare