Trambulina salta clasa i, echipament fitness (negru, rotund, 305 cm)



Trambulinele de primă clasă de la Salta impresionează prin manopera lor de înaltă calitate și echipamentul extins de siguranță. Această trambulină rotundă cu un diametru de 305 cm are o construcție din oțel deosebit de stabilă: cadrul superior este înșurubat de construcția cadrului. Datorită acestei construcții extrem de stabile, cadrul nu se poate mișca la sărituri, astfel încât trambulina este deosebit de silențioasă. Perna de protectie este rezistenta la intemperii si are o grosime de aproximativ 3 cm si o latime de 38 cm. Plasa de siguranță este deosebit de moale și stabilă, iar suporturile sale sunt, de asemenea, înconjurate de un strat gros de spumă. Arcurile duble conice cu o lungime de 21 de milimetri fac săriturile și aterizarea pe această trambulină deosebit de confortabile.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria clasa întâi
învățarea abilităților motorii obiective
varsta recomandata de la 36 luni
grup țintă Copii de grădiniță, școlari, tineri
trambulina de zona
rezistenta 150 kg
Avertismente Atenție: Utilizați numai sub supravegherea directă a adulților!
Atentie: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Atentie: Numai pentru uz casnic!
Atenție: citiți manualul de utilizare. Atenție: Nu faceți caprici. Atentie: un singur utilizator. risc de coliziune. Atenție: închideți întotdeauna deschiderea plasei înainte de a sări. Atenție: numai pentru uz privat. Atenție: Utilizați numai în aer liber. Atenție: Trambulina trebuie asamblată de un adult conform instrucțiunilor de asamblare și apoi verificată înainte de a fi utilizată pentru prima dată. Atenție: Nu purtați pantofi pe trambulină deoarece acest lucru provoacă uzura extremă a materialului covorașului. Atenție: Nu folosiți covorașul când este ud. Atentie: sari doar cu mainile goale si sacii. Atentie: sari intotdeauna in mijlocul covorasului. Atenție: nu mâncați în timp ce săriți. Atentie: Nu sari de pe trambulina. Atentie: Nu folositi in vanturi puternice si fixati bine trambulina. Pericol: Limitați timpul de utilizare continuă (faceți pauze regulate). Atenție: este necesară supravegherea unui adult. Avertisment: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni. pericol de sufocare. Bucati mici.
Informații suplimentare 72 arcuri duble conice | Cearșaf de sărituri din polipropilenă de înaltă calitate, cusut de 8 ori | Legătura rezistentă la UV, dublu galvanizat | cu tije flexibile din fibra de sticla si inel superior din fibra de sticla | În pachetul de livrare este inclusă o scară
Accesorii prezente scara de imbarcare
dimensiune Latime: 3.050mm x Inaltime: 2.580mm
greutate 102,1 kg

Salta
5372A

Fisa tehnica

Promotie
PROMO4

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare