Trambulina salta premium ground, echipament fitness (negru, rotund, 427 cm, inclusiv plasă de siguranță)

Trambulina salta premium ground, echipament fitness (negru, rotund, 427 cm, inclusiv plasă de siguranță)



Trambulinele Salta Premium Ground pot fi perfect integrate in gradina. Sunt extrem de robuste și datorită designului lor plat - ies doar la aproximativ 21,5 centimetri deasupra solului - ușor accesibile. Acest lucru permite montarea și demontarea în siguranță, inclusiv pentru copii. Pernuța de siguranță este echipată cu un sistem de ventilație integrat care asigură o circulație optimă a aerului la sărituri. Marginea de siguranță este acoperită cu PVC extra gros. Această trambulină are un diametru de 427 de centimetri și este proiectată pentru o greutate de săritură de 120 de kilograme. Livrarea include o plasă de siguranță rezistentă la UV cu intrare cu auto-închidere.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Premium sol
varsta recomandata de la 5 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari, tineri
trambulina de zona
rezistenta 120 kg
Avertismente Atenție: Utilizați numai sub supravegherea directă a adulților!
Atentie: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Atentie: Numai pentru uz casnic!
Atenție: citiți manualul de utilizare. Atenție: Nu faceți caprici. Atentie: un singur utilizator. risc de coliziune. Atenție: numai pentru uz privat. Atenție: închideți întotdeauna deschiderea plasei înainte de a sări. Atenție: Utilizați numai în aer liber. Atenție: Trambulina trebuie asamblată de un adult conform instrucțiunilor de asamblare și apoi verificată înainte de a fi utilizată pentru prima dată. Atenție: Nu purtați pantofi pe trambulină deoarece acest lucru provoacă uzura extremă a materialului covorașului. Atenție: Nu folosiți covorașul când este ud. Atentie: sari doar cu mainile goale si sacii. Atentie: sari intotdeauna in mijlocul covorasului. Atenție: nu mâncați în timp ce săriți. Atentie: Nu sari de pe trambulina. Atentie: Nu folositi in vanturi puternice si fixati bine trambulina. Pericol: Limitați timpul de utilizare continuă (faceți pauze regulate). Atenție: este necesară supravegherea unui adult. Avertisment: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni. pericol de sufocare. Bucati mici. Atenție: este necesară excavarea pentru instalarea trambulinei. Dacă nu sunteți sigur de această lucrare a podelei, vă rugăm să consultați un profesionist.
Informații suplimentare Diametru suprafață de săritură: 359 cm | Cadru din oțel galvanizat | Latimea marginii de protectie 34 cm | Grosimea muchiei de protecție 25 mm | 88 arcuri cu lungimea de 165 mm, dublu zincat, suspensie dubla conica
greutate 64,7 kg

Salta
5855A

Fisa tehnica

Promotie
PROMO5

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare