Hp 91 capete de imprimantă cu jet de cerneală

Hp 91 capete de imprimantă cu jet de cerneală



HP 91, HP DesignJet Z6100 Printer series, Cu jet de cerneală, C9518A, Singapore, 264 milimetri, 63 milimetri

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Când lucrul trebuie dus la bun sfârşit – şi la timp – contaţi pe imprimarea fără probleme realizată cu consumabile HP originale. Cartuşul de întreţinere HP original este proiectat şi testat împreună cu cernelurile foto HP, capetele de imprimare HP şi imprimanta Designjet. Fiabilitatea sistemului a fost îmbunătăţită în timp pentru a obţine rezultate consistente, de înaltă calitate, de fiecare dată când imprimaţi. Când puteţi să contaţi pe imprimări fără incidente, cu puţine intervenţii, timpul de returnare este mai mic.

Cartuşul de întreţinere HP original este proiectat împreună cu imprimanta Designjet pentru a furniza rezultate consistente şi performanţă sigură. Obţineţi culori intense, treceri line între nuanţele neutre de gri, text şi linii clare, la fiecare imprimare.

• Cartuşul de întreţinere HP original este proiectat şi testat împreună cu cernelurile foto HP, capetele de imprimare HP şi imprimanta Designjet pentru a asigura rezultate consistente, de înaltă calitate, la fiecare imprimare.


Prin imprimarea fiabilă, fără probleme, utilizând consumabilele originale HP, evitaţi probele şi erorile, care vă irosesc timpul. Cartuşul de întreţinere HP este proiectat cu sistemul de imprimare pentru a îmbunătăţi fiabilitate şi simplitatea utilizării imprimantei în timp.



Cartuşul de întreţinere HP original este proiectat pentru a face sistemul de imprimare chiar mai uşor de utilizat. Obţineţi rezultate consistente, de înaltă calitate, de fiecare dată. Când puteţi fi siguri de imprimare fără incidente, cu intervenţii reduse, profitul este mai rapid.




HP 91. Compatibilitate: HP DesignJet Z6100 Printer series, Tehnologia tipăririi: Cu jet de cerneală, Cod OEM: C9518A. Lățime: 264 milimetri, Adâncime: 63 milimetri, Înălţime: 265 milimetri. Dimensiuni ambalaj (LxlxH): 294 x 63 x 265 milimetri, Lăţime de ambalaj: 294 milimetri, Adâncimea de ambalaj: 63 milimetri. Cantitate per palet: 240 buc., Greutate palet: 306 kilograme. Dimensiuni(LxAxI): 294 x 63 x 265 milimetri, Interval temperatură de funcționare (T-T): 41 - 104 °F, Mărime: 29,4 cm (11.6")
HP
C9518A

Fisa tehnica

Garantie
12 luni
Culoare
nu e cazul
Tip produs
Cartus Mentenanta
Brand compatibil
HP
Consumabil
Original
Compatibil
DesignJet Z6100

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare