Hp 711 designjet-skrivhuvud, utbytespaket capete de imprimantă cu jet de cerneală

Hp 711 designjet-skrivhuvud, utbytespaket capete de imprimantă cu jet de cerneală



HP 711 DesignJet-skrivhuvud, utbytespaket, HP DesignJet T120 and HP DesignJet T520 ePrinter series, Cu jet de cerneală, Negru, Cyan, Magenta, Galben, C1Q10A, Singapore, 149 milimetri

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Kitul de înlocuire pentru capul de imprimare HP 711 Designjet asigură rezultate constante, clare, precise. Acest cap de imprimare HP original cu 4 culori integrate, cu durată mare de viaţă, este conceput împreună cu imprimanta ca un sistem de imprimare optimizat.

Probele şi erorile vă irosesc timpul. Pentru a obţine calitatea constantă de care aveţi nevoie, utilizaţi capul de imprimare HP original, care este conceput pentru a oferi linii precise, detalii clare şi calitate prin culorile bogate.



Economisiţi timp şi bani furnizând de la început imprimate de calitate. Capul de imprimare HP 711 cu 4 culori integrate, cu durată lungă de viaţă, este proiectat cu imprimanta HP ca un sistem de imprimare optimizat, care asigură rezultate constante, remarcabile de la prima imprimare.



Imaginaţi-vă ce impact puteţi produce cu desenele clare, simplu de citit şi cu prezentările extrem de reuşite, pline de culoare. Acest cap de imprimare HP original asigură culori bogate şi linii clare, cu grosime minimă de 0,0008 inchi (0,02 mm)[1].




HP 711 DesignJet-skrivhuvud, utbytespaket. Compatibilitate: HP DesignJet T120 and HP DesignJet T520 ePrinter series, Tehnologia tipăririi: Cu jet de cerneală, Culori de imprimare: Negru, Cyan, Magenta, Galben. Lățime: 149 milimetri, Adâncime: 298 milimetri, Înălţime: 93 milimetri. Lăţime de ambalaj: 149 milimetri, Adâncimea de ambalaj: 298 milimetri, Înălţime de ambalaj: 93 milimetri
HP
C1Q10A

Fisa tehnica

Garantie
12 luni
Culoare
Cyan/Magenta/Yellow/Black
Tip produs
Cap Printare
Brand compatibil
HP
Consumabil
Original
Compatibil
DesignJet T120 | T520

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare