Hp 336 1 buc. original productivitate standard negru

Hp 336 1 buc. original productivitate standard negru



HP 336, Original, Cerneală pe bază de pigment, Negru, HP, HP DeskJet 5440/5432/D4160, HP PSC 1510/343/348, HP PhotoSmart..., 1 buc.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Cartuşele de cerneală HP 336 imprimă text de calitate laser, de un negru intens şi oferă o rezistenţă îmbunătăţită la urmele creioanelor marcatoare. Această nouă cerneală asigură o durabilitate crescută şi o rezistenţă superioară la decolorare.

Obţineţi în mod constant text de culoare închisă la calitate laser, pentru imprimare profesională pe toate documentele. Merită să vă bucuraţi de imprimări lizibile şi bogate atunci când alegeţi o cerneală neagră cu pigmenţi – ideală pentru a face o impresie puternică.

• Imprimaţi text mai negru, de calitate laser, cu cerneală neagră îmbunătăţită HP cu pigmenţi.


Evidenţiaţi-vă cu încredere documentele când imprimaţi cu o nouă cerneală neagră cu pigmenţi, care oferă o rezistenţă mai mare la urmele de creion marcator. Arhivaţi documentele şi hârtiile importante timp de decenii. Această cerneală este concepută pentru o persistenţă de lungă durată a imprimărilor.

• Marcaţi-vă documentele – această cerneală îmbunătăţită oferă o rezistenţă sporită la urmele lăsate de creioanele marcatoare.


Contaţi pe HP pentru o experienţă de imprimare superioară – veţi beneficia de fiabilitate superioară şi de performanţă consistentă. Obţineţi cele mai mari beneficii când selectaţi din cartuşele de imprimare create pentru a corespunde cerinţelor dvs. de imprimare. HP chiar reciclează gratuit cartuşele utilizate.

• Bizuiţi-vă pe HP pentru performanţe constante de fiecare dată când imprimaţi.

HP 336. Tipul: Original, Tip cerneală: Cerneală pe bază de pigment, Culori de imprimare: Negru. Lățime: 116 milimetri, Adâncime: 36 milimetri, Înălţime: 115 milimetri. Cantitate per palet: 1920 buc., Greutate palet: 155,3 kilograme. Dimensiuni ambalaj (LxlxH): 113 x 37 x 141 milimetri, Mărime: 3,71 cm (1.46"), Greutate goala: 27,4 g. Câştigul aproximativ de pagină(A4,a/n,ISO/IEC): 210 pagini, Imprimare brazdă cap de: 8,38 milimetri (0.33")
HP
C9362EE

Fisa tehnica

Tipul
Original
Culori de imprimare
Negru
Compatibilitate de marca
HP
Cantitate per ambalaj
1 buc.
Tip cerneală
Cerneală pe bază de pigment

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare