Hp 920xl original galben 1 buc.

Hp 920xl original galben 1 buc.



HP 920XL, Original, Cerneală pe bază de pigment, Galben, HP, HP OfficeJet 6000, 6500, 6500A, 7000, 7500A, 1 buc.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Cartuşele de cerneală HP 920XL galben imprimă documente color profesionale la un preţ mai mic decât laserele, folosind cerneluri HP Officejet. Cernelurile HP originale sunt create special pentru a produce documente cu uscare rapidă, îndeosebi pe hârtie cu sigla ColorLok.

Cu cernelurile HP Officejet1, imprimaţi documente color profesionale la un preţ cu până la 40% mai mic faţă de laser. Cartuşele de cerneală individuale vă ajută să imprimaţi convenabil.

• Imprimaţi documente color profesionale cu până la 40% mai ieftin decât cu laserele, utilizând cerneluri HP Officejet1.


Furnizează rezultate impresionante. Aceste cerneluri HP Officejet originale sunt create pentru a produce documente cu uscare rapidă, în special pe hârtie cu sigla ColorLok. Tehnologia HP facilitează înlocuirea cartuşelor.

• Imprimaţi documente care se usucă rapid, în culori vii, folosind hârtie cu sigla ColorLok.


Folosiţi avertismentele privind nivelul cernelii pentru a achiziţiona cu uşurinţă consumabile prin HP SureSupply. Examinaţi lista cartuşelor compatibile cu imprimanta şi puteţi cumpăra dintr-o varietate de surse online2.

• Cernelurile brevetate de HP previn corodarea şi înfundarea capului de imprimare – asigurând cele mai bune imprimări.


1 Majoritatea echipamentelor laser color AiO de peste 600 USD şi a imprimantelor de peste 300 USD, iunie 2008, HP Officejet cu cartuşe de capacitate maximă. Pentru detalii: www.hp.com/eur/mybusiness

2 Facilităţile şi disponibilitatea programului pot varia de la o ţară la alta. Pentru detalii, vizitaţi www.hp.com/learn/suresupply



HP 920XL. Tipul: Original, Tip cerneală: Cerneală pe bază de pigment, Culori de imprimare: Galben. Lățime: 107 milimetri, Adâncime: 24 milimetri, Înălţime: 115 milimetri
HP
CD974AE

Fisa tehnica

Tipul
Original
Culori de imprimare
Galben
Compatibilitate de marca
HP
Cantitate per ambalaj
1 buc.
Tip cerneală
Cerneală pe bază de pigment

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: