Ventilator radiator thermaltake pure 12 argb sync white tt premium edition, ventilator carcasă (alb, pachet de 3, inclusiv controler)

Ventilator radiator thermaltake pure 12 argb sync white tt premium edition, ventilator carcasă (alb, pachet de 3, inclusiv controler)



Setul Thermaltake Pure 12 ARGB Sync Radiator Radiator White TT Premium Edition Set sunt trei ventilatoare de 120 mm controlate prin PWM cu un inel LED adresabil de 16,8 milioane de culori care acceptă plăci de bază compatibile cu RGB 5V. Cu un inel independent de 9 LED-uri adresabile, ventilatorul Pure 12 ARGB Sync White oferă o acoperire excelentă a luminii cu culoare și luminozitate consistente. Inelul LED încorporat poate ilumina carcasa PC-ului cu 16,8 milioane de culori. Ventilatorul controlat PWM cu un design unic cu 9 pale este proiectat pentru a genera un flux de aer mai mare, în timp ce este silențios. Ventilatorul Riing Trio White asigură performanțe de răcire mai eficiente în timpul utilizării intensive. Rulmentul hidraulic se poate lubrifia singur cu o substanță de înaltă calitate, care reduce frecarea, care reduce zgomotul de funcționare și îmbunătățește eficiența termică. Capacul de etanșare previne scurgerea lubrifianților și prelungește durata de viață a dispozitivului. Suporturile din cauciuc anti-vibrații turnate prin injecție amortizează vibrațiile ventilatorului, permițându-i acestuia să se rotească la viteze mai mari fără a afecta nivelul de zgomot. Ventilatorul este proiectat cu o acoperire de 80% pentru toate colțurile și asigură un nivel scăzut de zgomot în timpul funcționării.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

amabil ventilator de carcasă
utilizat pentru carcase PC
atașament înșurubat
volum 25,8 dB
Mobilier iluminat LED
Iluminare LED Da, anteturi RGB adresabile
culoare RGB
Standard RGB AURA Sync, Mystic Light, RGB Fusion, LED RGB
viteză de rotație 500 până la 1.500 rpm
depozitare ventilatoare Hidraulica
debit 56.45cfm
presiunea aerului Până la 1,59 mm/H2O
conexiune de alimentare PWM cu 4 pini
interval de tensiune 5 - 12 volți
Informații suplimentare Controlerul ARGB permite utilizatorilor să schimbe modurile LED, culorile LED-urilor și vitezele LED-urilor atunci când folosesc o placă de bază fără un antet RGB adresabil de 5V. Utilizatorul poate alege între modurile Flow, Ripple, Pulse, Blink, Wave, Full Light, RGB Spectrum și Off cu diferite culori și viteze LED. Ieșirea maximă a semnalului pentru un controler este de 90 de LED-uri adresabile.
Accesoriile prezinta controlere
Dimensiuni Ventilator1 Cantitate: 3 buc, latime: 120 mm, inaltime: 120 mm, adancime: 25 mm

THERMALTAKE
CL-F127-PL12SW-A

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare