Cpu alphacool eisbaer lt240 240mm, racire cu apa (negru)



Cu Alphacool Eisbear LT obțineți un sistem compact de răcire cu apă puternic, care este cu greu inferior fratelui său mai mare, Eisbear AIO. La fel ca Eisbear obișnuit, Eisbear LT se evidențiază în mod clar față de mishmash-ul obișnuit AIO, prin faptul că Alphacool utilizează în mare parte componente personalizate normale în construcție. Drept urmare, Eisbear LT poate fi extins nu numai folosind dispozitivul de fixare cu eliberare rapidă Eisbear Ready, dar conexiunile se bazează și pe filete standard G1/4". Acestea pot fi înlocuite oricând cu alte modele. Un alt punct important este radiator subțire, care are doar 25 mm grosime și este realizat în întregime din cupru.Deoarece cuprul are o capacitate termică de două ori mai mare decât aluminiul, este garantată o răcire optimă.Baza răcitorului este realizată în întregime din cupru și are o structură extrem de fină a fantelor în cruce.Datorită fantele ultrafine în cruce și un sistem de duze sofisticat, căldura poate fi absorbită extrem de rapid și disipată de CPU.Pompa DC-LT Ultra Ceramic încorporată cu zgomot redus este o versiune de pompă extrem de lină și silențioasă pe care Alphacool. se folosește acum în multe AiO și seturi.Acesta este semnificativ mai puternic decât pompele obișnuite găsite în AIO.De asemenea, poate fi puternic accelerat cu un adaptor opțional de 7V, care reduce și mai mult nivelul de zgomot deja extrem de scăzut.Carcasa pompei este foarte plat iar capacul din aluminiu asigura un design elegant si simplu. Alphacool se bazează pe conexiuni normale de bricolaj aici, deoarece acestea sunt instalate în orice sistem normal de răcire cu apă. Sunt realizate în întregime din alamă de înaltă calitate și folosesc filet G1/4". Drept urmare, conexiunile pot fi schimbate foarte ușor, la fel ca în cazul răcirii normale cu apă.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Icebear
Kit de răcire cu apă
Prize adecvate 1150, 1151, 1155, 1156, 1366, 2011, 2011-3, 604, 754, 771, 775, 939, 940, AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM, C34+, FM2+, FM, C34+, FM2 2066, 1200
volum 29 dB
viteză de rotație 550 până la 1.700 rpm
Material radiator cupru
debit 108 m³/h (63,85 cfm)
presiunea aerului Până la 1,66 mm/H2O
dimensiunea radiatorului 2x 120mm
racord pompa 3 pini
tensiune de intrare de la 7V la 13,5V
viteze 2.600 rpm
sistem Sistem închis
conexiune de alimentare PWM cu 4 pini
domeniul de tensiune 12 volți
caracteristică Alphacool se bazează pe dimensiunea compactă, dar tipică a furtunului de 11/8 mm. Arcurile anti-îndoire sunt folosite pentru a preveni îndoirea furtunurilor. Acest lucru permite așezarea unor raze strânse. Acest lucru facilitează instalarea Eisbaer LT în carcase compacte. Radiator ultra-subțire cu grosimea de 25 mm din cupru de înaltă calitate. Cele două ventilatoare Eiswind pot fi controlate prin PWM pe o gamă enormă de la 550 la 1700 rpm. Un adaptor PWM Y este inclus cu Eisbaer, astfel încât ambele ventilatoare pot fi controlate printr-o conexiune PWM pe placa de bază sau un controler separat al ventilatorului.
Informații suplimentare Cu elementele de fixare cu eliberare rapidă, Eisbear LT este compatibil cu toate celelalte produse Eisbear Ready, cum ar fi răcitorul Eiswolf GPX-Pro sau peretele extern de gheață. Ambele produse folosesc aceeași pompă - perfectă pentru extinderea rapidă și ușoară a circuitului. Alternativ, alte piese pot fi, de asemenea, integrate în circuit folosind setul de extensie sau elementele de fixare cu eliberare rapidă Alphacool HF disponibile separat.
o notificare Vă rugăm să rețineți: Unele plăci de bază socket 2011/-3 nu au găuri de montare continue în zona prizei. În acest caz, nu înșurubați șuruburile mai mult de 4 mm! Priză TR4 (Threadtripper) opțional.
Dimensiuni Ventilator1 Cantitate: 2 buc, latime: 120 mm, inaltime: 120 mm, adancime: 25 mm
Latime totala: 120 mm x inaltime: 25 mm x adancime: 270 mm
greutate În total 2,4 kg

Alphacool
11445

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare