Ekwb ek-loop fan fpt 120 d-rgb - ventilator alb, carcasă (alb)

Ekwb ek-loop fan fpt 120 d-rgb - ventilator alb, carcasă (alb)



Ventilatorul EK-Loop FPT 120 D-RGB este un ventilator cu presiune statică ridicată de 120 mm pentru sisteme PC, proiectat și construit în primul rând pentru cele mai puternice sisteme de răcire cu lichid de computer. Ventilatoarele din seria FPT urmăresc să înlocuiască complet ventilatoarele EK Vardar, deoarece îmbunătățesc multe aspecte, concentrându-se în continuare pe performanța excelentă de răcire. Aceste ventilatoare au un raport performanță/zgomot optimizat și echilibrat pe toată gama de funcționare a ventilatorului. Ventilatoarele FPT au un design cu cadru complet care nu permite aerului să iasă în afara cadrului, rezultând o presiune statică generală mai bună. Acest ventilator permite conectarea în lanț, care în cele din urmă reduce dezordinea și traseul cablurilor prin EK-OmniLink, un ecosistem bazat pe conectori Micro-Fit cu 8 pini, simplificat. Toate cablurile de semnal și de alimentare atât pentru PWM, cât și pentru D-RGB trec printr-un singur cablu și conector, care apoi utilizează un singur cablu pentru a se conecta la sursă.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria FPT
amabil ventilator de carcasă
folosit pentru carcasa PC
atașament înșurubat
volum 36 dB
Mobilier iluminat LED
Iluminare LED Da, anteturi RGB adresabile
Culoare RGB
Standard RGB AURA Sync, Mystic Light, RGB Fusion, LED RGB
număr de rotații 550 până la 2.300 rpm
depozitare ventilator FDB - rulment dinamic fluid
debit 130,82 m³/h (77 cfm)
presiunea aerului Până la 2,7 mm/H2O
consum de energie 3 wați
lungime cablu 10 centimetri
Caracteristica Full Pressure Technology (FPT) este un design cu cadru complet care intră în contact cu radiatorul, etanșându-l complet și nepermițând pierderea presiunii statice a aerului. Există colțuri de cauciuc pe ambele părți ale ventilatorului pentru a reduce transmiterea vibrațiilor către restul computerului. Sigla EK de pe cadru este aplicată în două orientări, permițând utilizatorului să obțină orientarea optimă a logo-ului în scopuri estetice. Cablul poate fi direcționat opțional pe cealaltă parte dacă acest lucru facilitează trasarea cablului.
Informații suplimentare Una dintre caracteristicile cheie ale ventilatoarelor EK-Loop Fan FPT 120 D-RGB este simplitatea lor, deoarece folosesc conectori D-RGB standard cu 3 pini 5V. Aceasta înseamnă că poate fi utilizat cu orice controler D-RGB standard cu 3 pini, 5V adresabil sau cu oricare dintre tehnologiile de sincronizare RGB populare de la orice producător major de plăci de bază. Marcajul săgeată de pe conectorul LED cu 3 pini trebuie să fie aliniat cu marcajul +5V de pe antetul D-RGB (ARGB).
Accesoriile prezinta 1x cablu prelungitor (50 cm), 4x suruburi
Dimensiuni Ventilator1 Cantitate: 1 bucata Latime: 120 mm Inaltime: 120 mm Adâncime: 27 mm

EKWB
3831109898048

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare