Ventilator Sharkoon SilentStorm 120 PWM RGB, ventilator carcasă

Ventilator Sharkoon SilentStorm 120 PWM RGB, ventilator carcasă



Cel mai important lucru la un ventilator este că răcește carcasa în liniște și o completează și vizual. Cu SilentStorm 120 PWM, ambele sunt, fără îndoială, date: viteza este controlată cu precizie prin intermediul controlului PWM, iar designul lamei ventilatorului promovează și răcirea. Amortizoarele de vibrații de pe colțuri sunt disponibile în două culori diferite și pot fi schimbate cu ușurință. Ventilatorul include, de asemenea, nouă LED-uri RGB adresabile. Amortizoarele de vibrații ale SilentStorm 120 PWM nu numai că reduc vibrațiile de pe carcasă, dar pot fi și coordonate în funcție de culoare. Sunt disponibile în două culori diferite - gri și alb - și pot fi schimbate cu ușurință. De asemenea, punctele de sprijin cauciucate reduc semnificativ vibrațiile carcasei și măresc funcționarea lină a ventilatorului. Chiar și la încărcare maximă, ventilatorul nu este niciodată mai tare decât o șoaptă la 20,4 decibeli. Datorită deplasării presiunii, rulmentul hidrodinamic permite, de asemenea, o funcționare mai lungă fără creșterea dezvoltării zgomotului, ceea ce înseamnă că ventilatorul este greu de observat în timpul funcționării.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Volumul 20,4 dB
Echipament Iluminare LED
Iluminare LED Da, antet RGB adresabil
Culoare RGB
Standard RGB AURA Sync, Mystic Light, RGB Fusion, LED RGB
Viteza 400 până la 1.400 rpm
Rulment ventilator Hydro
Debit 93,6 m³/h
Presiunea aerului Până la 1,91 mm/H2O
Conector de alimentare cu 4 pini PWM
Gama de tensiune 12 volți
Iluminare caracteristică: 9x LED RGB adresabil, conexiune LED: 3 pini. (5V-D-G) și 4 pini. (5V-D-cod-G), lungime cablu LED: 500 + 50 mm
Mai multe informații Într-o tradiție bine stabilită, SilentStorm 120 PWM este compatibil cu multe comenzi RGB diferite. Folosind un controler ARGB compatibil instalat pe placa de bază, efectele de iluminare pot fi ajustate cu software-ul Asus Aura Sync, MSI Mystic Light Sync, Gigabyte RGB Fusion 2.0 și ASRock Polychrome Sync, de exemplu.
Notă SilentStorm 120 PWM poate fi integrat cu ușurință pe placa de bază cu un controler RGB compatibil folosind un conector 5V-D-G cu 3 pini sau un conector 5V-Dcoded-G cu 4 pini.
Accesorii disponibile Amortizoare de vibrații înlocuibile, set șuruburi ventilator, instrucțiuni
Dimensiuni Ventilator1 Cantitate: 1 bucata, latime: 120 mm, inaltime: 120 mm, adancime: 25 mm
Greutate ventilator carcasa 150 grame

Sharkoon
4044951035335

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare