Cpu alphacool eisbaer aurora 360 - digital rgb 360mm, racire cu apa (negru)

Cpu alphacool eisbaer aurora 360 - digital rgb 360mm, racire cu apa (negru)



Răcitorul de apă pentru CPU Alphacool Eisbaer Aurora AIO este o dezvoltare ulterioară a coolerului popular și binecunoscut Eisbaer. Alphacool a îmbunătățit multe detalii și a păstrat unele standarde. Mai presus de toate, extinderea prin elementele de fixare cu eliberare rapidă și radiatoarele de cupru de înaltă calitate sunt elementele de bază care au fost păstrate. Rezervorul mare și reumplerea sunt alte două caracteristici populare care au fost păstrate. Baza răcitorului este realizată din cupru și are o structură fină a fantelor. Zona a fost extinsă în comparație cu modelul anterior pentru a acoperi complet zonele DIE mai mari ale procesoarelor AMD și Intel. Pompa DC-LT a fost, de asemenea, revizuită și este acum cu aproximativ 10% mai puternică, cu un volum mai redus. Rezervorul este mult mai mare în comparație cu sistemele AIO standard, ceea ce asigură o durată de viață mai lungă. Există, de asemenea, un port de umplere pe unitatea de răcire, pe care îl puteți folosi pentru a umple lichid dacă este necesar. Acest lucru este deosebit de important dacă doriți să extindeți circuitul folosind elementele de fixare cu eliberare rapidă. Un mare avantaj al seriei Eisbaer Aurora este extinderea prin așa-numitele elemente de fixare cu eliberare rapidă Eisbaer-Ready. Acestea au fost, de asemenea, reproiectate și sunt acum mai fine și mai puțin vizibile decât cele ale modelului anterior. Cu toate acestea, aceste elemente de fixare cu eliberare rapidă sunt compatibile cu toate produsele Eisbaer Ready, cum ar fi radiatoarele pre-umplute, răcitorul de apă Eiswolf AIO pentru plăcile grafice și binecunoscutele elemente de fixare cu eliberare rapidă Alphacool HF, disponibile separat, pentru răcirea normală cu apă DIY. Conexiunile provin din seria Enterprise Solution de la Alphacool. Au filet standard G1/4" și pot fi schimbate cu orice altă conexiune.
. Furtunul TPV este extrem de rezistent si este folosit si in seria Enterprise Solution pentru servere si statii de lucru. Ca de obicei la Alphacool, caloriferele sunt din cupru. Alphacool este primul producător din lume care a folosit cuprul pentru toate componentele care transportă apă, cum ar fi antecamere, aripioarele de răcire și canalele de răcire la care sunt lipite aripioarele. Doar firele de conectare sunt realizate din alamă din motive de întărire. Aripioarele de răcire sunt, de asemenea, foarte ușor vopsite. Dacă te uiți cu atenție, cuprul chiar strălucește. Fundalul este capacitatea de răcire, care ar fi redusă prin supraacoperire. Densitatea aripioarelor este la o valoare optimă de 15 FPI. Drept urmare, radiatorul funcționează perfect chiar și cu un debit scăzut de aer. O densitate prea mare ar necesita ventilatoare cu viteză mai mare. O densitate mai mică a aripioarelor nu ar mai putea beneficia de ventilatoare cu rotație mai rapidă. Alphacool a ales aici mijlocul de aur. Întreaga răcitoare Eisbaer Aurora a fost echipată cu LED-uri RGB digitale adresabile. Carcasa pompei are un model de urs polar de jur împrejur, care este complet iluminat. Ventilatoarele Alphacool Aurora LUX Pro sunt, de asemenea, complet iluminate cu LED-uri aRGB de 5V. Rama ventilatorului are un model unic cu multe decupaje mici care creează un efect deosebit de elegant. Nu vezi LED-uri individuale, iar iluminarea este mult mai interesantă decât un simplu inel cu LED-uri. Desigur, toate LED-urile RGB digitale pot fi controlate.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Ursul Polar Aurora
Kit de răcire cu apă
Prize adecvate 1150, 1151, 1155, 1156, 2011, 2011-3, 775, AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2, FM2+, AM4, 2066, 1200, AM5
atașament înșurubat
Mobilier Pasta termica/pad, iluminare LED
Iluminare LED Da, anteturi RGB adresabile
culoare RGB
viteză de rotație 800 până la 2.000 rpm
depozitare ventilatoare Hidraulica
dimensiunea radiatorului 3x 120mm
racord pompa 3 pini
tensiune de intrare de la 7V la 13,5V
viteze 2.800 rpm
sistem Sistem închis
conexiune de alimentare PWM cu 4 pini
Informații suplimentare Ventilatoarele sunt controlate în mod normal printr-un conector PWM cu 4 pini. Este inclus un cablu Y adecvat, astfel încât să nu fie nevoie să conectați toate ventilatoarele individual la placa de bază. Iluminarea RGB este conectată printr-un conector JST cu 3 pini. Fiecare cablu are, de asemenea, un adaptor Y integrat, ceea ce face foarte ușor să conectați ventilatoarele împreună. Un adaptor cu 3 pini 5V este inclus în ambalaj. Acest lucru vă permite să conectați și să controlați ventilatoarele la orice placă de bază cu conexiunea corespunzătoare. Alternativ, poate fi folosit și controlerul digital RGB inclus. Pompa Eisbaer Aurora folosește un conector de alimentare cu 3 pini. Acesta poate fi conectat și la placa de bază.
Accesorii prezente Șuruburi, arcuri de presiune, șaibe, piulițe, 1x adaptor Y 4-pini PWM, 1x controler digital-RGB, 1x adaptor digital-RGB
Dimensiuni Ventilator1 Cantitate: 3 buc, latime: 120 mm, inaltime: 120 mm, adancime: 25 mm
radiator Latime: 124 mm x Inaltime: 30 mm x Adâncime: 397 mm
Latime totala: 124 mm x inaltime: 45 mm x adancime: 397 mm
greutate În total 1,1 kg

Alphacool
11730

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare