Lenovo ThinkCentre neo 30a Intel® Core™ i3 60,5 cm (23.8") 1920 x 1080 Pixel 8 Giga Bites DDR4-SDRAM 512 Giga Bites SSD PC



Lenovo ThinkCentre neo 30a, 60,5 cm (23.8"), Full HD, Intel® Core™ i3, 8 Giga Bites, 512 Giga Bites, Negru

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Performanță pe care vă puteți baza
Incredibil de puternic și receptiv, ThinkCentre Neo 30a (24" Intel) All-in-One combină cele mai recente procesoare Intel® Core™ din a 12-a generație cu grafică integrată și memorie de ultimă generație. Acest PC care economisește spațiu trece cu viteză peste tot, de la multitasking la prelucrarea seturilor de date și depanarea codului. Indiferent dacă lucrați la fața locului sau la distanță, faceți totul la maxim - fără să transpirați.


Mai ușor pentru ochi și pentru planetă
Acest ecran FHD uimitor de 23,8" cu unghi larg de vizualizare oferă imagini strălucitoare, culori uimitoare și claritate superbă. Oferind un birou fără dezordine, acest ThinkCentre all-in-one este rapid de instalat oriunde. Și, fiind fabricat din 65% conținut reciclat post-consumator și plastic legat de ocean pentru ambalaj, este mai bun și pentru planetă.


Flexibilitate și securitate încorporate
ThinkCentre Neo 30a este proiectat pentru a fi atât flexibil, cât și sigur. Dispune de o serie de porturi, inclusiv USB 3.2, pentru toate perifericele PC-ului dumneavoastră și de un Smart Cable Clip pentru a vă proteja împotriva furtului. De asemenea, este compatibil cu ThinkShield, soluții de securitate personalizabile de la un capăt la altul, pentru a vă păstra dispozitivul în siguranță și a vă proteja datele sensibile.


Un mod mai inteligent de a vă întâlni online
Cu AI Meeting Manager și gama sa de instrumente inteligente, inclusiv Translator, Voice-to-Text, Subtitles și Meeting Notes Editor, gestionarea și participarea la întâlniri online este mai ușoară ca niciodată. În timp ce zgomotele de fond sunt filtrate, vocile participanților sunt captate clar din orice unghi. În plus, AIO suportă Alexa Show Mode, astfel încât poate deveni instantaneu un ecran inteligent activat vocal.


Se adaptează la nevoile dumneavoastră
ThinkCentre Neo 30a este, de asemenea, proiectat pentru a fi versatil și sigur. Pe lângă faptul că a fost proiectat pentru a facilita extinderea viitoare a spațiului de stocare, există o cameră web retractabilă pe care o puteți deschide și închide când și cum doriți.


Calm, calm, rece, și total liniștit
Întotdeauna merită să fii calm sub presiune. Datorită motorului nostru inteligent de răcire (ICE) 5.0, ThinkCentre Neo 30a face exact acest lucru. Acesta vă oferă performanțe optime prin controlul intuitiv al temperaturilor interne și al consumului de energie. Dispune de diferite moduri pentru diferite locuri de muncă, de la birou la fabrică sau restaurant.

Specificațiile pot varia în funcție de regiune / model.

Lenovo ThinkCentre neo 30a. Tipul de produs: PC all-in-one (multifuncțional). Diagonala afișajului: 60,5 cm (23.8"), Tip HD: Full HD, Rezoluţie de afişare: 1920 x 1080 Pixel, Tip panou: IPS. Familia de procesoare: Intel® Core™ i3. Memorie internă: 8 Giga Bites, Tip de memorie internă: DDR4-SDRAM. Capacitate totală de stocare: 512 Giga Bites, Suport media de stocare: SSD. Model adaptor grafic la-bord: Intel® UHD Graphics. Cameră încorporată. De tipul de unitate optică: DVD±RW. Culoarea produsului: Negru
Lenovo
12B0008HRI

Fisa tehnica

Standard Wi-Fi
Wi-Fi 6 (802.11ax)
Memorie interna
8 Giga Bites
Bluetooth
da
Procesor
i3-1220P
Wi-Fi
Da
Tipul de Produs
PC all-in-one (multifuncțional)
Culoarea produsului
Negru
Maximum de memorie internă
16 Giga Bites
Ethernet LAN
Da
Diagonala afișajului
60,5 cm (23.8")
Rezoluţie de afişare
1920 x 1080 Pixel
Difuzoare încorporate
Da
Cameră încorporată
Da
Număr porturi USB 2.0
2
Tip HD
Full HD
Numărul de porturi HDMI
1
Capacitate totală de stocare
512 Giga Bites
Familia de procesoare
Intel® Core™ i3
Adaptor grafic la-bord
Da
Model adaptor grafic la-bord
Intel® UHD Graphics
Ecran tactil
Nu
De tipul de unitate optică
DVD±RW
Sistem de operare cu condiţia
Nu
Producătorul procesorului
Intel
Suport media de stocare
SSD
Adaptor procesor grafic separat
Nu
Model adaptor grafic dedicat
Indisponibil
Cantitate porturi USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Tip-A
2
Shipping box quantity
1
Unit Brutto Volume
0.07722 cubm
Category Code
MNB

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare