Volan de schimb thrustmaster open wheel add-on(negru)

Volan de schimb thrustmaster open wheel add-on(negru)



Thrustmaster Open Wheel Add-On este o roată interschimbabilă inspirată de faimosul volan de curse TS-PC Racer. Open Wheel Add-On este extrem de versatil datorită caracteristicilor implementate și a fost special dezvoltat pentru cea mai bună ergonomie posibilă a jocurilor într-o gamă largă de jocuri de curse auto: GT, LMP, LMS și chiar curse de kart. Thrustmaster Open Wheel Add-on este cea mai ușoară roată pe care Thrustmaster a proiectat-o ​​și lansat-o vreodată. Acest lucru optimizează capacitatea șoferului de a percepe feedback-ul forței - un element cheie al realismului în motorsport - și asigură o performanță îmbunătățită în toate jocurile. Forma volanului, suporturile pentru palme și chiar textura mânerelor: fiecare detaliu este rezultatul unei analize atente cu scopul de a facilita toate acțiunile din joc și de a permite astfel mișcări și mai precise în cursă. Capacul din piele de căprioară a mânerelor, combinat cu materialele atent alese ale tuturor componentelor volanului, permite șoferului să manevreze volanul într-un mod atrăgător, intuitiv și realist.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

domeniul de aplicare al jocurilor de noroc
simulare de curse cu scop
Potrivit pentru PlayStation 4, Xbox One, PC
butoanele/butoanele numărul 6
panou de control Da
palete de schimbare 2
funcția de comutare analog/digital nr
particularitati 28cm diametru; Design ușor pentru o conștientizare îmbunătățită a ForceFeedback; manere acoperite cu piele intoarsa neagra; Placă centrală și palete de schimbare robuste din aluminiu periat și negru; 2 palete de schimbare secvențiale mari și reglabile pe volan (7,5 cm lungime, 100% metal); Comutator rotativ (3 poziții cu buton)
Sisteme de operare acceptate Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Informații suplimentare Numai supliment pentru volanele Thrustmaster T-Series (inclusiv T500 RS, T300 RS Servo Base, T300 RS, T300 GT Edition, T300 Ferrari GTE, T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition, TX Racing Wheel Servo Base, TX Racing Wheel, TX Racing Wheel Leather Edition, TS-XW RACER, TS-PC RACER, T-GT)
Dimensiuni Latime: 280 mm x Inaltime: 190 mm x Adancime/Lungime: 85 mm
greutate 864 grame

Thrustmaster
4060114

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare