Hard Disk Synology HAT5300 4TB 3.5inch 7200RPM

Hard Disk Synology HAT5300 4TB 3.5inch 7200RPM



Creat pentru sarcini de lucru solicitante și matrice de mare capacitate

Seria Synology HAT5300 este proiectată pentru abordarea de sarcini de lucru solicitante, cu volum mare.Optimizat special pentru soluții stocarea Synology, designul său permite o succesiune ridicată debit, maximizând numărul de clienți concurenți pe care sistemul îi poate susține.Unitățile din seria HAT5300 sunt proiectate pentru fiabilitate maximă, trecând peste 500.000 ore de validare și sunt susținute de garanția limitată de 5 ani a Synology.

Creșteți cu încredere


Unitățile din seria Synology HAT5300 sunt proiectate pentru a oferi rapid și performanță de încredere, chiar și pentru un număr mare de clienți. Firmware și software-ul colaborează pentru a asigura performanță maximă, oferind peste 23% performanţă de citire secvenţială mai mare decât unităţile cu capacitate similară.1 HAT5300 seria oferă performanțe remarcabile pentru supravegherea video la scară largă,post-producție multimedia și medii de server de fișiere pentru întreprinderi.


Rezistenta si fiabilitate maxima

Proiectate cu expertiza noastră în sistemele de stocare, unitățile din seria HAT5300 sunt susținut de o evaluare MTTF de până la 2,5 milioane de ore, suport pentru volumul de muncă de 550 TB pe an și tehnologie cache de scriere persistentă. Peste 500.000 de ore de compatibilitate și teste de stres asigură că HAT5300 poate funcționa continuu chiar și la sarcini extreme cu ajutorul gamei noastre NAS și IP SAN.
În combinație cu soluțiile de protecție a datelor care rulează pe sistemele Synology, dvs poate depinde cu încredere de datele dvs. 24/7 folosind unitățile din seria HAT5300.


Întreținere simplificată

Actualizările DSM vor asigura că unitățile Synology vor fi compatibile actualizat împreună cu sistemul de operare. Acest lucru reduce numărul de sesiunile de întreținere trebuie să le programeze echipele IT, crescând în același timp valoarea disponibilitatea serviciului întregului sistem.Simplificați cerințele de planificare a infrastructurii IT obținând asistență pentru întregul sistem de la Synology.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

General
Tip
3.5 inch
Capacitate
4 TB
Caracteristici
Interfata
SATA 6 Gb/s
Seria
NAS
Buffer
256 MB
Viteza de rotatie
7200 rpm
Alte informatii
Dimensiuni
26.1 mm x 101.85 mm x 147 mm
Greutate
693 g

SYNOLOGY
HAT5300-4T

Fisa tehnica

Garantie
5 ani

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare