Trambulina Salta Premium Black Edition, echipament de fitness (negru, rotund, 251 cm)

Trambulina Salta Premium Black Edition, echipament de fitness (negru, rotund, 251 cm)



Aspect elegant, stabilitate deosebită, materiale de înaltă calitate: trambulinele Premium Black Edition de la Salta au un cadru gros din oțel care a fost făcut deosebit de durabil prin galvanizare și acoperire cu pulbere neagră. Arcuri dublu conice de 16,5 cm lungime permit o experiență optimă de sărituri. Plasa de siguranță este întotdeauna menținută întinsă și în formă de inelul din fibră de sticlă. Barele de susținere sunt înconjurate de spumă, marginea de protecție de 2,5 cm grosime și 29 cm lățime completează dotarea de înaltă calitate a acestei trambuline, care poate fi încărcată până la o greutate de 100 de kilograme.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


învățarea abilităților motorii obiective
varsta recomandata de la 36 luni
grup țintă Copii de grădiniță, școlari, tineri
Trambulina de zona
rezistenta 100 kg
Avertismente AVERTISMENT! citiți manualul de utilizare. AVERTIZARE! Nu răsturnați capriole. AVERTIZARE! Un singur utilizator. risc de coliziune. AVERTIZARE! Închideți întotdeauna deschiderea plasei înainte de a sări. AVERTIZARE! Numai pentru uz privat. AVERTIZARE! Utilizați numai în aer liber. AVERTIZARE! Trambulina trebuie asamblată de un adult conform instrucțiunilor de asamblare și apoi verificată înainte de a fi utilizată pentru prima dată. AVERTIZARE! Nu purtați pantofi pe trambulină, deoarece acest lucru provoacă uzura extremă a materialului covorașului. AVERTIZARE! Nu folosiți covorașul când este ud. AVERTIZARE! Sari doar cu mâinile goale și cu buzunarele. AVERTIZARE! Sari intotdeauna in mijlocul covorasului. AVERTIZARE! Nu mâncați în timp ce săriți. AVERTIZARE! Nu sari de pe trambulina. AVERTIZARE! A nu se folosi pe vânt puternic și fixați bine trambulină. AVERTIZARE! Limitați timpul de utilizare continuă (faceți pauze regulate). AVERTIZARE! Este necesară supravegherea unui adult. AVERTIZARE! Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni. pericol de sufocare. Bucati mici.
Informații suplimentare 54 arcuri duble conice | tije din fibra de sticla si inel superior din fibra de sticla | Cearșaf de săritură din polipropilenă, cusut de 8 ori
dimensiune Latime: 2.510mm x Inaltime: 2.400mm
Greutate 56,5 kg

Salta
627

Fisa tehnica

Promotie
PROMO2

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare