Salta Trambuline Comfort Edition, echipament de fitness (negru, dreptunghiular, 244 x 366 cm)

Salta Trambuline Comfort Edition, echipament de fitness (negru, dreptunghiular, 244 x 366 cm)



Cu designul lor atractiv, trambulinele Salta Comfort Edition se integrează perfect în orice mediu. Au fost dezvoltate la standarde stricte. Cadrele din oțel din această serie sunt galvanizate și finisate cu un strat negru lucios. Construcția stabilă a inelului de oțel de pe partea superioară menține plasa de siguranță în forma sa, ceea ce înseamnă că plasa moale, cu ochiuri fine, rămâne întotdeauna întinsă. Această trambulină are și o margine de protecție de 20 de milimetri grosime și 27 de centimetri lățime, care servește drept capac pentru arcurile conice galvanizate. Fermoarul pe două fețe permite accesul în siguranță. Această trambulină dreptunghiulară cu dimensiunile 244 x 366 centimetri oferă ani de plăcere sărituri și poate fi încărcată până la 120 de kilograme.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Comfort editie
învățarea abilităților motorii obiective
varsta recomandata de la 36 luni
grup țintă Copii de grădiniță, școlari, tineri
Trambulina de zona
rezistenta 120 kg
Avertismente Atenție: Utilizați numai sub supravegherea directă a adulților!
Atentie: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Atentie: Numai pentru uz casnic!
Atenție: citiți manualul de utilizare. Atenție: Nu faceți caprici. Atentie: un singur utilizator. risc de coliziune. Atenție: închideți întotdeauna deschiderea plasei înainte de a sări. Atenție: numai pentru uz privat. Atenție: Utilizați numai în aer liber. Atenție: Trambulina trebuie asamblată de un adult conform instrucțiunilor de asamblare și apoi verificată înainte de a fi utilizată pentru prima dată. Atenție: Nu purtați pantofi pe trambulină deoarece acest lucru provoacă uzura extremă a materialului covorașului. Atenție: Nu folosiți covorașul când este ud. Atentie: sari doar cu mainile goale si sacii. Atentie: sari intotdeauna in mijlocul covorasului. Atenție: nu mâncați în timp ce săriți. Atentie: Nu sari de pe trambulina. Atentie: Nu folositi in vanturi puternice si fixati bine trambulina. Pericol: Limitați timpul de utilizare continuă (faceți pauze regulate). Atenție: este necesară supravegherea unui adult. Avertisment: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni. pericol de sufocare. Bucati mici.
Informații suplimentare 80 arcuri duble conice | Foaie de săritură din polipropilenă de înaltă calitate cu ochiuri triunghiulare | Plasa de siguranta din material rezistent la UV, cu ochiuri apropiate
dimensiune Latime: 366 cm x Inaltime: 269 cm x Adancime/Lungime: 244 cm
Greutate 96,7 kg

Salta
5093A

Fisa tehnica

Promotie
PROMO2

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare