Globber gs 540, trotineta (albastru/negru, scuter cascadorie)

Globber gs 540, trotineta (albastru/negru, scuter cascadorie)



Cu materiale stabile, GS 540 poate face aproape orice: acest scuter cascadorie are direcție la 360° și ghidon curbat cu mânere ergonomice. Furca din oțel din față este întărită pentru trucuri solicitante. GS 540 se sprijină pe roți din PU cu jante de aluminiu, un diametru de 100 de milimetri și două chere pentru cascadorii solicitante. Frâna spate din carbon este situată la capătul punții stabile din aluminiu. GS 540 este proiectat pentru o greutate maximă a utilizatorului de 100 de kilograme.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria GS
Conținut/Echipament Direcție la 360°, bară în T întărită cu diametrul de 32 mm, ghidon curbat lățime de 52 cm. Înălțimea ghidonului 82 cm, unghiul capului de direcție 83°, mânere ergonomice TPR. Set cu cască NECO ranforsat și furcă din oțel ranforsată cu clemă triplă din aluminiu anodizat. Roți din PU turnat (100 mm diametru), rebound mare, 88A, jantă din aluminiu colorată, 10 spițe, rulmenți cu bile 980ZZ ABEC 7 Chrome, incl. 2 cuie. Plată din aluminiu T5 cu canale triple (48 x 12 cm, 2° concav), tub oblic din aluminiu, frână flex din carbon.
varsta recomandata de la 8 ani
grupul țintă de școlari
scutere de tip vehicul
capacitate de transport 100 kg
constructie pe doua roti
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane peste 100 kg!
Atenție: purtarea echipamentului individual de protecție (cască, genunchiere, cotiere și suporturi pentru încheietura mâinii) este insistent recomandată. Atenție: pericol de cădere, vă rugăm să utilizați cu precauție. Această jucărie necesită o mare dexteritate pentru a evita căderile și coliziunile cu terți. Interzis persoanelor peste 100 kg. A nu se utiliza pe drumurile publice.

GLOBBER
622-100-2

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare