Globber nl 205, trotineta (gri negru)

Globber nl 205, trotineta (gri negru)381,00 lei

Roți mari, tehnologie excelentă: NL 205 rulează pe roți turnate din PU cu un diametru de 205 milimetri și rulmenți cu bile ABEC 7. Acest scuter pentru copii, adolescenți sau adulți are o frână spate cu frecare cu pedală de frână antiderapantă. Cu ghidonul extra lat în stil BMX cu mânere ergonomice și un ghidon care este reglabil de la 98 la 108 cm, NL 205 rămâne controlabil în orice situație de mers, și datorită suspensiei din față. Plata de aluminiu foarte adâncă are o benzi de rulare moale anti-alunecare. Acest scuter este proiectat pentru o greutate maximă a utilizatorului de 100 de kilograme. Cu mecanismul de pliere ușor de utilizat, NL 205 poate fi pliat rapid și apoi tras ca un cărucior.

Cantitate
Va rugam completati formularul pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare

Intreaba Termen / Stoc

 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

Ne puteti contacta la 0371.231.262
 

Ne puteti contacta la 0371.231.262

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Unu
Conținut/Echipament Scuter de înaltă calitate cu suspensie față și mecanism de pliere cu buton de blocare, mod autoportant și mod cărucior, roți din PU turnat (diametru 205 mm, lățime 29 mm), rebound mare, rulmenți cu bile ABEC 7, frână de frecare a roții din spate, anti-alunecare pedala de frana, aparator de noroi fata. Ghidon foarte lat în stil BMX, cu mânere ergonomice TPR și clemă anti-vibrații. Ghidon anodizat colorat și clemă dublă din aluminiu, reglabil pe înălțime în 3 căi (98-108 cm), incl. eliberare rapidă și blocare de siguranță. Plată de aluminiu deosebit de adâncă, robustă, cu benzi de rulare anti-alunecare.
varsta recomandata de la 8 ani la 14 ani
grup țintă Școlari, adolescenți, adulți
scutere de tip vehicul
capacitate de transport 100 kg
constructie pe doua roti
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane peste 100 kg!
Atenție: purtarea echipamentului individual de protecție (cască, genunchiere, cotiere și suporturi pentru încheietura mâinii) este insistent recomandată. Atenție: pericol de cădere, vă rugăm să utilizați cu precauție. Această jucărie necesită o mare dexteritate pentru a evita căderile și coliziunile cu terți. Interzis persoanelor peste 100 kg. A nu se utiliza pe drumurile publice.

GLOBBER
684-120-2

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare