Globber one k 125, trotineta (roz neon/negru)

Globber one k 125, trotineta (roz neon/negru)



One K 125 nu este doar de înaltă calitate, ci și extrem de compact atunci când este pliat: sistemul de pliere rapidă îi permite să fie micșorat la o dimensiune de doar 86 x 14 x 14,5 centimetri - și apoi poate fi folosit foarte ușor. în modul cărucior să fie tras în spate. Acest scuter cu o capacitate de încărcare de 100 de kilograme rulează pe roți turnate din PU (diametru 125 mm, lățime 35 mm) cu rulmenți cu bile ABEC 7 și dispune de frână de frecare a roții din aluminiu din spate. Ghidonul este echipat cu mânere ergonomice. Ghidonul poate fi reglat în înălțime de la 86 la 96 de centimetri. Puntea cu benzi de rulare anti-alunecare este realizată din aluminiu.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Unu
Conținut/Echipament Scuter de înaltă calitate, cu mecanism de pliere cu picior și pliere, mod stand și cărucior, roți din PU turnat (diametru 125 mm, 35 mm lățime), racord ridicat, rulmenți cu bile ABEC 7, frână de frecare spate din aluminiu, ghidon cu două tonuri , mânere ergonomice TPR și clemă anti-vibrații, ghidon colorat și clemă dublă din aluminiu, reglare pe înălțime în 3 căi de la 86-96 cm, incl. eliberare rapidă și blocare de siguranță, tablă robustă din aluminiu cu benzi de rulare anti-alunecare, reflectoare de siguranță în față și în spate
varsta recomandata de la 8 ani
grup țintă școlari, tineri
scutere de tip vehicul
capacitate de transport 100 kg
constructie pe doua roti
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane peste 100 kg!
Atenție: purtarea echipamentului individual de protecție (cască, genunchiere, cotiere și suporturi pentru încheietura mâinii) este insistent recomandată. Atenție: pericol de cădere, vă rugăm să utilizați cu precauție. Această jucărie necesită o mare dexteritate pentru a evita căderile și coliziunile cu terți. Interzis persoanelor peste 100 kg. A nu se utiliza pe drumurile publice.

GLOBBER
670-110-2

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare