Muuwmi longboard abec 7 wood, skateboard

Muuwmi longboard abec 7 wood, skateboard



Longboard-ul ABEC 7 Wood este format din 9 straturi de lemn de arțar. Puntea sa este de 97 x 23 centimetri, are o tăietură concavă și este acoperită cu bandă de prindere anti-alunecare. Roțile din PU (65 x 51 mm) sunt echipate cu rulmenți cu bile ABEC 7 de înaltă calitate. Camioanele de 7" din aluminiu asigură o stabilitate ridicată. Acest skateboard este proiectat pentru o greutate a utilizatorului de până la 100 de kilograme.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Conținut/Echipament Longboard realizat din lemn de arțar de înaltă calitate, 9 straturi, design de plajă. Deck de 97 x 23 cm, decupaj, formă concavă, bandă antiderapantă cu imprimeu logo. Camioane de 7" din aluminiu vopsit pentru sarcini grele, ansamblu axă cu montare superioară. Roți din PU turnate 65 x 51 mm, rebound mare, 78A, rulmenți ABEC 7.
varsta recomandata de la 5 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari, tineri
skateboard tip vehicul
material Lemn
capacitate de transport 100 kg
construcție pe patru roți
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane peste 100 kg!
Atenție: purtarea echipamentului individual de protecție (cască, genunchiere, cotiere și suporturi pentru încheietura mâinii) este insistent recomandată. ATENȚIE: Pericol de cădere, vă rugăm să utilizați cu precauție. Acest skateboard necesită o mare îndemânare pentru a evita căderile și coliziunile cu terți. A nu se utiliza pe drumurile publice.

Muuwmi
559

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare