Trotineta cascadorie schildkröt untwist fire

Trotineta cascadorie schildkröt untwist fire



Trotineta cascadorie Untwist de la Schildkröt impresionează prin caracteristici excelente și un preț corect. Vă permite să vă abordați primele trucuri și cascadorii și este, de asemenea, mijlocul de transport potrivit mai târziu pentru juniorul mai pretențios. Tableta din aluminiu călit, de înaltă calitate, face trotineta foarte rezistentă la torsiune și robustă. Graphic Griptape la modă face puntea foarte anti-alunecare și asigură o bază stabilă și sigură pentru toate trucurile. Furca si ghidonul sunt realizate din otel indestructibil. Tubul de direcție și furca sunt conectate cu o clemă cu 4 căi cu un set cu cască înșurubat - sunt incluse cheile Allen potrivite. Mânerele TPR de înaltă calitate și confortabile asigură întotdeauna o prindere sigură și o bună absorbție a șocurilor. Desigur, ghidonul poate fi rotit la 360 de grade. Pe roata din spate, Untwist are o frână robustă din oțel rezistent la abraziune pentru frânare rapidă și sigură. Untwist ruleaza pe roti PU de 100mm cu un grad de duritate de 88A, acestea sunt montate pe jante de aluminiu, care pot absorbi si mai usor denivelari mai mari si sarituri. Rulmenții ABEC 7 fac Untwist ușor de rulat.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Fun Wheels
Conținut/Echipament Deck din aluminiu 6061 întărit într-o construcție de cutie rezistentă la torsiune, bandă grafică anti-alunecare, ghidon din oțel care nu poate fi spart (52 cm lățime, 82 cm înălțime) cu clemă cu 4 căi și căști înșurubate, frâne robuste din otel rezistent la abraziune, roti PU (diametru 100 mm, grad de duritate 88A) pe jante din aluminiu, rulmenti cu bile ABEC 7
varsta recomandata de la 8 ani
grup țintă Școlari, adolescenți, adulți
scutere de tip vehicul
capacitate de transport 100 kg
constructie pe doua roti
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane peste 100 kg!
Atenție: Utilizați numai sub supravegherea directă a adulților!
Avertisment: a fi utilizat cu echipament de protectie. A nu fi folosit in trafic!
Atenție: Citiți și urmați instrucțiunile de utilizare înainte de utilizare. Atenție: Înainte de fiecare călătorie, verificați dacă toate componentele sunt sigure și nedeteriorate. Atenție: Nu conduceți în întuneric sau cu vizibilitate slabă. Atenție: Utilizați numai pe suprafețe adecvate care sunt plane, curate și uscate.

Schildkröt
510465

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare