Globber flow 125 cu roți luminoase, scuter (roz/gri)

Globber flow 125 cu roți luminoase, scuter (roz/gri)



Flow 125 cu roți iluminate oferă o manoperă de înaltă calitate, multă distracție la volan și tehnologie convingătoare. Acest scuter vine cu roți turnate din PU (diametru 121 mm) și rulmenți ABEC 5. Rolele sunt echipate cu LED-uri si, datorita principiului dinamului, se aprind fara baterii. Frâna de frecare a roții din spate asigură o performanță de frânare sigură. Ghidonul extra lat în stil BMX este echipat cu mânere ergonomice. Ghidonul este fabricat din aluminiu si poate fi reglat in 4 inaltimi diferite de la 82 la 97 de centimetri. Are eliberare rapidă și blocare de siguranță. Puntea extra adâncă are o suprafață anti-alunecare stabilă cu acoperire EVA. Greutatea maximă a utilizatorului a acestui scuter este de 100 de kilograme.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Flow
Conținut/Echipament Scooter cu roți turnate din PU (121 mm), rulmenți cu bile ABEC 5 și frână de frecare a roții din spate bi-injecție extra lată. Ghidon stil BMX cu mânere TPR ergonomice în 2 tonuri. Ghidon anodizat din aluminiu si clema dubla, reglabil pe inaltime in 4 cai 82-97 cm, cu eliberare rapida si blocare de siguranta. Baza de injecție extra adâncă, cu benzi de rulare anti-alunecare în două tonuri și acoperire EVA integrată, roți cu LED fără baterie (principiu dinam)
varsta recomandata de la 6 ani
grupul țintă de școlari
scutere de tip vehicul
capacitate de transport 100 kg
constructie pe doua roti
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane peste 100 kg!
Atenție: purtarea echipamentului individual de protecție (cască, genunchiere, cotiere și suporturi pentru încheietura mâinii) este insistent recomandată. Atenție: pericol de cădere, vă rugăm să utilizați cu precauție. Această jucărie necesită o mare dexteritate pentru a evita căderile și coliziunile cu terți. Interzis copiilor peste 100 kg. A nu se utiliza pe drumurile publice.

GLOBBER
472-114-2

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare