Globber flow pliabil 125, trotineta (gri inchis)

Globber flow pliabil 125, trotineta (gri inchis)



Flow 125 pliabil oferă o manoperă de înaltă calitate, multă distracție la volan și tehnologie convingătoare. Acest scuter, care se pliază printr-un sistem de pliere cu buton, vine cu roți din PU turnat (diametru 121 mm) și rulmenți ABEC 5. Frâna de frecare a roții din spate asigură o performanță de frânare sigură. Ghidonul extra lat în stil BMX este echipat cu mânere ergonomice. Ghidonul este fabricat din aluminiu si poate fi reglat in 4 inaltimi diferite de la 81 la 96 de centimetri. Are eliberare rapidă și blocare de siguranță. Puntea extra adâncă are o suprafață anti-alunecare stabilă cu acoperire EVA. Greutatea maximă a utilizatorului a acestui scuter cu modul autonom integrat este de 100 de kilograme.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Flow
Conținut/Echipament Scooter pliabil cu modul autoportant, roți din PU turnat (121 mm), rulmenți ABEC 5 și frână de frecare a roții din spate bi-injecție extra lată. Ghidon stil BMX cu mânere TPR ergonomice în 2 tonuri. Ghidon anodizat din aluminiu si clema dubla, reglabil pe inaltime in 4 cai 81-96 cm, cu eliberare rapida si blocare de siguranta. Baza de injecție extra adâncă, cu benzi de rulare anti-alunecare în două tonuri și acoperire EVA integrată
varsta recomandata de la 6 ani
grupul țintă de școlari
scutere de tip vehicul
capacitate de transport 100 kg
constructie pe doua roti
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane peste 100 kg!
Atenție: purtarea echipamentului individual de protecție (cască, genunchiere, cotiere și suporturi pentru încheietura mâinii) este insistent recomandată. Atenție: pericol de cădere, vă rugăm să utilizați cu precauție. Această jucărie necesită o mare dexteritate pentru a evita căderile și coliziunile cu terți. Interzis copiilor peste 100 kg. A nu se utiliza pe drumurile publice.

GLOBBER
473-120

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare