Trotineta din aluminiu pro 250 mm sb




Scooter Pro 250 mm SB este fabricat din aluminiu de înaltă calitate, cu furcă frontală ranforsată și are o capacitate de încărcare de 100 kg. Ghidonul extra lat în stil BMX este echipat cu mânere TPR. Puntea XXL coborâtă are dimensiunile de 56 x 14 cm. Roata față de 250 mm și roata spate de 215 mm asigură confort. Roțile turnate PU 82 A au un design cu 2 componente. Trotineta este echipată cu rulmenți cu bile ABEC 7, o pedală de frână anti-alunecare cu logo ștampilat și un suport. Datorită unui mecanism optimizat, trotineta poate fi pliată cu ușurință împreună.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

limba germana
Conținut/Echipament Scuter pliabil din aluminiu, furcă frontală întărită, ghidon în stil BMX cu mânere TPR, pedală de frână anti-alunecare, platformă coborâtă, rulmenți cu bile ABEC 7, roți din PU 230 mm față și 215 mm roată spate, 82 A, suport, pliabil mecanism
scutere de tip vehicul
capacitate de transport 100 kg
constructie pe doua roti
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane peste 100 kg!
Atenție: purtarea echipamentului individual de protecție (cască, genunchiere, cotiere și suporturi pentru încheietura mâinii) este insistent recomandată. Atenție: pericol de cădere, vă rugăm să utilizați cu precauție. Acest produs necesită o mare dexteritate pentru a evita căderile și coliziunile cu terți.

Muuwmi
468

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare