Scuter pentru copii up patrol fire



Scuterul Muuwmi pentru copii cu design de pompieri oferă direcție „ușoară” și roți din față cu role iluminate pentru șoferii mici. Unghiul de virare este reglabil. Platoul din plastic transparent de mare impact este ranforsat cu fibra de sticla, iar banda de rulare este de 29 x 12 cm. Bara în T din aluminiu este reglabilă până la o înălțime a ghidonului de 66 cm și poate fi demontată. Mânerele moi confortabile sunt echipate cu capace de siguranță. Roțile PU cu racord ridicat 82 A, 120 mm în față și roata extra lată de 80 x 30 mm în spate și rulmenții cu bile ABEC 5 asigură mai multă distracție la volan. Trotineta pentru copii oferă o capacitate de încărcare maximă de 50 kg și are o frână din plastic PP foarte lată, de mare impact.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

limba germana
Conținut/Echipament Plată din plastic PC cu impact puternic, cu întărire cu fibră de sticlă, direcție „easy direction”, unghi reglabil al ghidonului, benzi de rulare: 29 x 12 cm, bară în T din aluminiu, înălțime reglabilă până la 66 cm, mânere moi confortabile detașabile cu capace de siguranță, Roți PU cu racord mare 82 A cu rulmenți cu bile ABEC 5, roți față 120 mm, roți spate extra late 80x30 mm, rezistență mare din plastic PP pentru impact
grupul țintă de școlari
scutere de tip vehicul
capacitate de transport 50 kg
tricicletă de construcție
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane cu greutatea peste 50 kg!
Atenție: purtarea echipamentului individual de protecție (cască, genunchiere, cotiere și suporturi pentru încheietura mâinii) este insistent recomandată. Atenție: pericol de cădere, vă rugăm să utilizați cu precauție. Această jucărie necesită o mare dexteritate pentru a evita căderile și coliziunile cu terți. Interzis copiilor peste 50 kg. A nu se utiliza pe drumurile publice.
caracteristică cu role ușoare
greutate 2,5 kg

Muuwmi
492

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare