Transportor auto bruder mb sprinter cu modul de lumină și sunet, model de vehicul (portocaliu/albastru, inclusiv roadster)

Transportor auto bruder mb sprinter cu modul de lumină și sunet, model de vehicul (portocaliu/albastru, inclusiv roadster)



Pionier, eficient, de încredere - așa descrie Mercedes Benz noul Sprinter. Chiar și în ultima generație, rămâne profesionistul de transport versatil și universal popular. Cele mai recente Sprinteri au sosit într-o mare varietate de variante din gama extinsă a BRUDER. Designul șic și modern al transportorului auto atrage privirea la prima vedere. Transportorul auto are o platformă care a fost modelată după original până în ultimul detaliu. Pe lângă ușile de înaltă calitate cu lambriuri interioare și modulul de lumină și sunet, troliul cu cablu este deosebit de izbitor. Cu acest troliu cu cablu, vehiculele aflate în primejdie pot fi eliberate chiar și din cele mai dificile situații. Cutiile de scule din laterale sunt folosite pentru depozitarea calelor de roată, iar rampele pot fi, de asemenea, împinse direct în șasiu. BRUDER Roadster inclus are un acoperiș detașabil și oferă spațiu pentru fiecare personaj bworld. Pentru și mai multă distracție, vehiculul are instalat noul sistem de schimbare a roților.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

MB Sprinter Autotransporter mit Light & Sound Modul , Modellfahrzeug
bruder
02675

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare