PLAYMOBIL 71052 Jucărie de construcție Wiltopia Moose

PLAYMOBIL 71052 Jucărie de construcție Wiltopia Moose



Elan PLAYMOBIL, inclusiv accesorii, card de cunoștințe despre animale pentru a colecta și conținut audio interesant. Seria Wiltopia de la PLAYMOBIL le permite copiilor să descopere animalele și natura în propriul lor cosmos și să se cufunde în jocuri de rol imaginative. Elanii sunt giganții printre căprioare. Numai coarnele lor puternice pot cântări peste 35 de kilograme - cât un ciobanesc german adult! Elanul în sine poate cântări la fel de mult ca o mașină mică și poate crește până la 3 metri lungime și peste 2 metri înălțime. Deci abia intră printr-o ușă normală! Elanii sunt ierbivore pure și trăiesc exclusiv în pădurile de foioase mlăștinoase. Lumea de joacă Wiltopia de la PLAYMOBIL invită copiii să descopere regiuni interesante ale lumii noastre care merită protejate și numeroșii lor locuitori de animale și combină jocul și învățarea într-un mod unic. Setul PLAYMOBIL conține un elan, o ciupercă și o carte de cunoștințe despre animale. Elanul își poate înclina capul în sus și în jos.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Wiltopia
piese 7 piese
Conținut/Echipament Figurină de elan, o ciupercă și un card de cunoștințe despre animale.
varsta recomandata de la 4 ani la 10 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Aplicația web Wiltopia oferă conținut audio și video extraordinar și îi duce pe copii chiar în habitatul animalelor. Pur și simplu scanați codul QR de pe cardul de colectare a animalelor și lumea detaliată a animalelor și a plantelor va veni acasă. Cu funcția AR, este posibil și un selfie cu un elan. Acesta este modul în care transferul de cunoștințe funcționează cu distracție și efect de învățare.
Mai multe informații Wiltopia este prima gamă de produse PLAYMOBIL care constă în medie peste 80% material durabil. Deșeurile de plastic sortate primesc o nouă viață și servesc drept sursă de material pentru această lume extraordinară a jocului. Acest lucru economisește resurse și, mai ales, mediul înconjurător. Desigur, toate produsele Wiltopia îndeplinesc standardele obișnuite de siguranță ridicate și calitatea și durabilitatea PLAYMOBIL dovedite.

PLAYMOBIL
71052

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare