Jucărie de construcție lego 43204 disney princess anna și castelul lui olaf (jucărie de construcție frozen cu figurină de cal)



Încântă-ți micuții și încurajează-le abilitățile de construcție cu castelul de jucărie LEGO Disney Princess Anna și Olaf's Fun (43204). Copiii o pot vizita pe Anna din Frozen la Castelul Arendelle. Jucăria construibilă Ice Queen are un castel pe 2 niveluri. Are o intrare elegantă, o sală de bal rotativă și o mulțime de accesorii originale care permit o mulțime de povestiri și jocuri de rol. Include, de asemenea, o mini-păpușă Anna, precum și o figurină Olaf și jucăria calului Kjekk. Copiii intră în castelul LEGO Disney Princess și verifică ora pe ceasul mare bunic. Puteți lua o gustare înainte de a dansa cu Anna și Olaf în sala de bal. Apoi, când sunt obosiți, se pot retrage în dormitorul Annei și pot lua un pui de somn. Acum este și mai multă distracție! Copiii îl hrănesc pe Kjekk cu un morcov în timp ce Anna îl perie și apoi îl pun în șa la plimbare. Conceput pentru vârsta de peste 4 ani, această jucărie creează încrederea copiilor printr-o experiență de joacă distractivă. Blocurile de construcție utile pentru început oferă celor mici o bază stabilă pentru construcția lor. Fiecare pungă de blocuri de construcție conține o figurină, astfel încât copiii să înceapă să se joace oricând - și să completeze ulterior întregul set. Blocurile de construcție utile pentru început oferă celor mici o bază stabilă pentru construcția lor. Fiecare pungă de blocuri de construcție conține o figurină, astfel încât copiii să înceapă să se joace oricând - și să completeze ulterior întregul set. Blocurile de construcție utile pentru început oferă celor mici o bază stabilă pentru construcția lor. Fiecare pungă de blocuri de construcție conține o figurină, astfel încât copiii să înceapă să se joace oricând - și să completeze ulterior întregul set.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria prințesa disney
piese 108 bucati
Setul de conținut/echipament include un castel prințesă Disney cu 2 etaje, ușă din față, sală cu ring de dans rotativ și alte accesorii, cum ar fi o șa, perie, morcov și un cufăr cu diamante. Anna ca o mini-păpușă, Olaf și calul Kjekk ca figuri LEGO, blocuri de construcție de pornire.
varsta recomandata de la 4 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Cu seturile LEGO de la 4 ani, adulții pot împărtăși distracția cu cei mici. Dacă și adulții sunt începători cu jucăriile de construcție LEGO, aceasta nu este nicio problemă - copiii pot prelua controlul, deoarece acest set vine cu instrucțiuni ilustrate și un ghid digital interactiv. În aplicația LEGO gratuită Instrucțiuni de construcție, instrumentele intuitive îi ajută pe copii să vizualizeze modelul din lumea reală pe măsură ce construiesc și facilitează urmărirea progresului chiar și pentru cei care abia încep să citească.
Mai multe informații Castelul are peste 16 cm înălțime, 12 cm lățime și 12 cm și poate fi amplasat în camera copiilor când copiii s-au terminat de jucat.
dimensiune Lățime: 191 mm x Înălțime: 61 mm x Adâncime/Lungime: 262 mm
greutate 361 grame

LEGO
43204

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare