Lego 21333 ideas vincent van gogh - jucărie de construcție noapte înstelată (replica 3d a capodopera lui van gogh)

Lego 21333 ideas vincent van gogh - jucărie de construcție noapte înstelată (replica 3d a capodopera lui van gogh)



Fii creativ și concentrează-te pe munca ta. Construiește-ți propria versiune 3D a uneia dintre cele mai apreciate opere de artă ale lui Vincent van Gogh cu cărămizi LEGO. „Noaptea înstelată” este expusă la Muzeul de Artă Modernă (MoMA) din New York. Descoperiți tehnici inovatoare de construcție pentru a înfățișa lucrarea lui Van Gogh. Capodopera ta finită poate fi apoi atârnată pe un perete sau așezată liber. Acest model LEGO Ideas frumos detaliat (21333) vine și cu un braț reglabil care ține minifigurina Vincent van Gogh cu perie, paletă și șevalet. Exprimă-ți latura artistică Acest articol de colecție vine cu instrucțiuni de construcție pentru a te ghida prin fiecare pas al acestei experiențe captivante și creative. Accesoriul de casă este un cadou grozav pentru tine sau pentru orice alt iubitor de artă. Posibilități nelimitate Bine ați venit la seturile LEGO pentru adulți: în acest spațiu creativ vă puteți relaxa activ. Oricare ar fi pasiunea ta, te așteaptă un set de clădiri fascinant.

 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Idei
piese 2316 bucati
Conținut/Echipament Model 3D al tabloului „Noaptea înstelată” după van Gogh cu minifigurină Vincent van Gogh cu pensulă, paletă și șevalet.
Varsta recomandata de la 18 ani
grup țintă adulți
material plastic
caracteristică Instrucțiuni pas cu pas: o broșură ilustrată include tot ce trebuie să știți despre designerul fan și designerii LEGO®, precum și un ghid ilustrat pentru a vă ajuta să începeți cu încredere.
Mai multe informații Model 3D pentru cărămidă LEGO® pentru adulți (21333) Recreați frumusețea atemporală a picturii lui Van Gogh din 1889 Noaptea înstelată cu acest set LEGO Ideas de construit și afișat. Această replică a picturii lui van Gogh are 28 cm înălțime, 38 cm lățime și 12 cm adâncime. Modelul de cărămidă LEGO® poate fi așezat singur sau atârnat pe perete cu ajutorul cârligului.

LEGO
21333

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare