PLAYMOBIL 71073 Wiltopia Tânăr urs polar, jucărie de construcție

PLAYMOBIL 71073 Wiltopia Tânăr urs polar, jucărie de construcție



Urșii polari, cunoscuți și sub numele de urși polari, aparțin familiei urșilor. Ei locuiesc în regiunile polare nordice și sunt strâns înrudiți cu ursul brun. Alături de urșii din Kamchatka și urșii Kodiak, urșii polari sunt considerați a fi cei mai mari prădători terestre de pe pământ. Puii de urs polar cântăresc între 400 și 900 de grame la naștere - cât unul sau două pachete de făină - și sunt orbi și surzi. Deja în primele două luni de viață ajung la o greutate de 10 până la 15 kilograme. În primii doi ani și jumătate, puii de urs polar stau cu mamele lor și învață de la ei să vâneze, după care trebuie să se descurce singuri. Lumea de joacă Wiltopia de la PLAYMOBIL invită copiii să descopere regiuni interesante ale lumii noastre care merită protejate și numeroșii lor locuitori de animale și combină jocul și învățarea într-un mod unic.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Wiltopia
piese 4 bucati
Conținut/Echipament Pui de urs polar cu cap basculant și picioare mobile, un bulgăre de zăpadă și un card de cunoștințe despre animale.
varsta recomandata de la 4 ani la 10 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Aplicația web Wiltopia oferă conținut audio și video extraordinar și îi duce pe copii chiar în habitatul animalelor. Pur și simplu scanați codul QR de pe cardul de colectare a animalelor și lumea detaliată a animalelor și a plantelor va veni acasă. Cu funcția AR, este posibil și un selfie cu tânărul urs polar. Acesta este modul în care transferul de cunoștințe funcționează cu distracție și efect de învățare.
Mai multe informații Wiltopia este prima gamă de produse PLAYMOBIL care constă în medie peste 80% material durabil. Deșeurile de plastic sortate primesc o nouă viață și servesc drept sursă de material pentru această lume extraordinară a jocului. Acest lucru economisește resurse și, mai ales, mediul înconjurător. Desigur, toate produsele Wiltopia îndeplinesc standardele obișnuite de siguranță ridicate și calitatea și durabilitatea PLAYMOBIL dovedite.

PLAYMOBIL
71073

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare