LEGO 10971 DUPLO Jucărie de construcție cu animale sălbatice din Africa

LEGO 10971 DUPLO Jucărie de construcție cu animale sălbatice din Africa



Copiii mici se pot scufunda într-o lume a aventurii cu setul de joacă LEGO DUPLO Animale sălbatice din Africa (10971). Cu această jucărie educativă de la vârsta de 2 ani, micii iubitori de animale pot atinge în mod jucăuș repere valoroase în dezvoltarea lor. Cu figurile drăguțe de animale, o jucărie de girafă și o jucărie de pui de elefant, cei mici fac cunoștință cu animalele Africii. Există flori și un copac pe care animalele de safari ușor de ținut în mână să le ronte, precum și un covoraș de joacă pliabil tridimensional pe care copiii mici să îl exploreze. Această jucărie cu animale pentru copii mici este o modalitate excelentă de a încuraja autoexprimarea și abilitățile motorii fine în timp ce se bucură de jocurile de rol nesfârșite cu cele mai drăguțe animale din Africa. Toate seturile de animale LEGO DUPLO vin cu povești distractive, culori strălucitoare, figuri diferite și multe detalii. Piesele sunt concepute pentru ca degetele mici să le ridice, să le așeze și să le despartă cu ușurință pentru a oferi elevilor tăi un început excelent în viață!

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria DUPLO
piese 10 bucati
Setul de conținut/echipament include o girafă, un pui de elefant, un copac, flori, covoraș de joacă tridimensional într-un design de pădure.
învățarea abilităților motorii obiective
varsta recomandata de la 24 luni
grup țintă copii mici
material plastic
Mai multe informații Playmat măsoară peste 12 cm înălțime, 17 cm lățime și 12 cm adâncime. Copacul are peste 8 cm înălțime.
dimensiune Lățime: 141 mm x Înălțime: 61 mm x Adâncime/Lungime: 191 mm
Greutate 223 grame

LEGO
10971

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare