Jucărie de construcție lego 76386 harry potter hogwarts gone polysuc potion (setul de aniversare a 20-a cu harry ca minifigurină de aur)

Jucărie de construcție lego 76386 harry potter hogwarts gone polysuc potion (setul de aniversare a 20-a cu harry ca minifigurină de aur)



LEGO Harry Potter 76386 Cea de-a 20-a aniversare Hogwarts: Setul Polyjuice Potion eșuat îi inspiră pe copii la aventuri magice pe tema poțiunii Harry Potter în toaleta Hogwarts. Tinerii vrăjitoare și vrăjitori se alătură minifigurinelor Harry Potter ale personajelor populare Harry Potter, Ron Weasley și Hermione Granger în timp ce prepară o poțiune puternică Polyjuice. Când îl beau, personajele se transformă în Vincent Crabbe și Gregory Goyle, rotind capetele minifigurinei pentru a dezvălui o altă față și adăugând o altă păr. Dar magia poate merge prost, de exemplu, atunci când Hermione se transformă într-o pisică! Există și alte surprize: Harry Potter ca minifigurină aurie exclusivă, 2 elemente magice de hărți surpriză și un tunel secret sub chiuvetă. Când această jucărie Harry Potter de la 7 ani în sus este combinată cu Camera Secretelor Hogwarts LEGO Harry Potter (76389), tunelul secret conectează cele două camere și extinde și mai mult posibilitățile de joacă. Acest sistem magic, modular, permite copiilor să adauge mai multe camere pentru a construi un model complet al Castelului Hogwarts.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Harry Potter
piese 217 bucati
Conținut/Echipament Include minifigurine Harry Potter, Hermione Granger și Ron Weasley, toaleta construibilă a lui Moaning Myrtle și accesorii autentice.
varsta recomandata de la 7 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Poate fi combinat cu Camera Secretelor din Hogwarts Harry Potter (76389)
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Setul are 8 cm înălțime, 12 cm lățime și 6 cm adâncime.
dimensiune Lățime: 120 mm x Înălțime: 80 mm x Adâncime/Lungime: 60 mm

LEGO
76386

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare