Jucărie de construcție lego 31131 creator 3 în 1 magazin de tăiței (magazin de biciclete și arcade, clădire modulară)

Jucărie de construcție lego 31131 creator 3 în 1 magazin de tăiței (magazin de biciclete și arcade, clădire modulară)



Fanii LEGO cu vârsta peste 8 ani pot juca povești distractive cu acest magazin de tăiței LEGO Creator 3 în 1 (31131) plin de acțiune din gama LEGO Modular Building. Este o casă de oraș cu două etaje, cu un magazin de tăiței la nivelul străzii și un apartament super cool, cu o terasă pe acoperiș deasupra. Casa poate fi deschisă și în spate pentru a oferi copiilor și mai multe opțiuni de joacă. Cu această jucărie de construcție, copiii au de ales dintre 3 seturi de case model diferite. Puteți construi o casă cu două etaje, cu un magazin de tăiței, un apartament și o terasă pe acoperiș, o puteți transforma într-un magazin de biciclete cu un chioșc de ziare și un studio de artă, sau o sala de jocuri cu 3 aparate de jocuri sau chiar să folosiți cărămizile 569 pentru altceva. Copiii se pot bucura de o masă delicioasă la magazinul cu tăiței, pot mânca o înghețată și se pot petrece în apartamentul grozav cu terasă pe acoperiș. Vizitați magazinul de biciclete și chioșcul de ziare cu studioul de artă de la etajul al doilea sau bucurați-vă de jocuri interesante cu 3 aparate interesante într-o sala de jocuri. Distracția nu se oprește niciodată cu acest set LEGO Creator 3-în-1, plin de acțiune și reconstruit.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Creator de serie
piese 569 piese
Conținut/Echipament Acest set de construcție modular pliabil LEGO include o casă cu un magazin de tăiței, un magazin de biciclete și o sală de jocuri plus alte accesorii. Magazinul de tăiței de la parterul casei LEGO Creator cu două etaje are un apartament și o terasă pe acoperiș cu un copac. Magazinul de biciclete are un chioșc de ziare și un studio de artă, sala de jocuri are 3 slot machines și alte dotări. 2 minifigurine LEGO și un câine.
varsta recomandata de la 8 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Caracteristică Casa Creatorului LEGO vine cu un ghid digital interactiv pentru a adăuga factorul de distracție. În aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție pentru smartphone-uri și tablete, instrumentele de zoom și rotire îi ajută pe copii să vizualizeze modelul în timp ce construiesc.
Mai multe informații Măsurând peste 19 cm înălțime, 16 cm lățime și 6 cm adâncime, jucăria casei de oraș poate fi expusă cu mândrie în camera copiilor.
dimensiune Lățime: 262 mm x Înălțime: 57 mm x Adâncime/Lungime: 382 mm
greutate 880 grame

LEGO
31131

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare