Jucărie de construcție lego 41719 friends mobile fashion boutique (include salon de coafură și minifigurine stephanie și camila)

Jucărie de construcție lego 41719 friends mobile fashion boutique (include salon de coafură și minifigurine stephanie și camila)



Micii fani ai modei se pot distra cu Boutique de modă mobilă LEGO Friends (41719). Copiii cu vârsta peste 6 ani pot pretinde că îi îmbracă pe locuitorii din Heartlake City cu LEGO Friends Stephanie în timp ce remorcă magazinul mobil din spatele scuterului electric cool. Acest set de joacă LEGO Friends include un butic de modă mobil care poate fi construit cu un salon de coafură LEGO Friends, un scuter de jucărie pentru a trage magazinul și o mulțime de accesorii distractive pentru coafură, inclusiv un uscător de păr, foarfece, perie, ruj, parfum și un taburet. Mini silueta Camila merge la o petrecere și are nevoie de un nou look de machiaj. Copiii pot sări pe scuter și remorca magazinul mobil al lui Stephanie pentru a-i oferi o schimbare rapidă. Când copiii au ajutat-o ​​pe Camila să se pregătească, clienții pot achiziționa mai multe accesorii din magazin. Există și funcții inteligente de descoperit în jucăria creativă: oglinda este pliabilă și poate fi împachetată din mers, iar scuterul este detașabil.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


prieten de serie
piese 94 buc
Conținut/Echipament Butic de modă mobil de construcție cu salon de coafură, scuter de jucărie cu cască, uscător de păr, foarfece, perie, ruj, parfum, accesorii de păr și scaun. 2 minifigurine Friends: Stephanie și Camila.
varsta recomandata de la 6 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Pe lângă instrucțiunile convenționale pe hârtie, acest set vine și cu instrucțiuni de asamblare PLUS. Disponibil în aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție, include instrumente de zoom, fantomă și rotire pentru a ajuta copiii să înțeleagă procesul de construcție.
Mai multe informații Boutique și scuterul măsoară peste 9 cm înălțime, 13 cm lungime și 3 cm lățime când sunt instalate.
dimensiune Lățime: 122 mm x Înălțime: 61 mm x Adâncime/Lungime: 141 mm
Greutate 130 grame

LEGO
41719

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare