Jucărie de construcție a templului dragonului lego 71759 ninjago



Acest set LEGO NINJAGO include o figurină de dragon articulată, 2 temple ninja, 2 copaci mobili, un ou de dragon și o motocicletă de jucărie. Include, de asemenea, 4 minifigurine: Ninja Kai și Nya, plus 2 răufăcători, Sly Snake și Cobra Mech cu suliță și catapultă. Setul de joacă cu jucării dragon ninja este special conceput pentru a oferi o experiență genială de construcție și joacă pentru vârstele peste 4 ani. Include un bloc de construcție de pornire pentru a oferi o bază solidă pe care să construiți dragonul și, de asemenea, vine cu pungi separate de cărămizi LEGO pentru fiecare model. Războinicii șarpe insidioși sunt disperați să apuce oul de dragon care îl protejează pe Ninja Kai din templu. Șarpele viclean este gata să-și conducă motocicleta super rapidă, în timp ce Kobra Mech este înarmat cu o suliță și gata să-și tragă catapulta puternică. Dar, din fericire, Nya vine zburând în spatele dragonului ei ninja pentru a alunga acei șerpi plini de rău și a salva ziua! Include instrucțiuni tipărite și instrucțiuni digitale interactive pentru a face experiența de construcție și mai distractivă. Disponibil în aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție pentru smartphone-uri și tablete, instrumentele de zoom și rotire le permit copiilor mici să vizualizeze modelul în timp ce construiesc și să-și salveze progresul în orice moment. Jucăriile LEGO NINJAGO îi ajută pe copii să învețe să construiască, în timp ce restul familiei poate împărtăși distracția. pentru a alunga șerpii aceia plini de rău și a salva ziua! Include instrucțiuni tipărite și instrucțiuni digitale interactive pentru a face experiența de construcție și mai distractivă. Disponibil în aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție pentru smartphone-uri și tablete, instrumentele de zoom și rotire le permit copiilor mici să vizualizeze modelul în timp ce construiesc și să-și salveze progresul în orice moment. Jucăriile LEGO NINJAGO îi ajută pe copii să învețe să construiască, în timp ce restul familiei poate împărtăși distracția. pentru a alunga șerpii aceia plini de rău și a salva ziua! Include instrucțiuni tipărite și instrucțiuni digitale interactive pentru a face experiența de construcție și mai distractivă. Disponibil în aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție pentru smartphone-uri și tablete, instrumentele de zoom și rotire le permit copiilor mici să vizualizeze modelul în timp ce construiesc și să-și salveze progresul în orice moment. Jucăriile LEGO NINJAGO îi ajută pe copii să învețe să construiască, în timp ce restul familiei poate împărtăși distracția. vizualizați modelul pe măsură ce construiți și salvați progresul în orice moment.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria ninja merge
piese 161 bucati
Conținut/Echipament Setul de joc include o figurină de dragon articulată, 2 temple ninja, 2 copaci în mișcare, 2 copaci în mișcare, un ou de dragon și o motocicletă de jucărie. 4 minifigurine: Ninja Kai, Nya, Sly Snake și Cobra Mech cu suliță și catapultă.
varsta recomandata de la 4 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Caracteristică Acest set de joc ninja vine cu un bloc de pornire și include o pungă de cărămizi pentru toate figurinele și modelele. Totul pentru ca copiii să înceapă să construiască imediat. Include instrucțiuni tipărite și instrucțiuni digitale interactive pentru a face experiența de construcție și mai distractivă.
Mai multe informații Dragonul are peste 9 cm înălțime, 23 cm lungime și 16 cm lățime. Cu aceasta dimensiune impunatoare, va atrage atentia tuturor in camera copiilor.
dimensiune Lățime: 262 mm x Înălțime: 59 mm x Adâncime/Lungime: 282 mm
greutate 490 grame

LEGO
71759

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare