Lego 41708 friends patine cu rotile disco jucărie de construcție

Lego 41708 friends patine cu rotile disco jucărie de construcție



Oferă-le fanilor LEGO Friends ore întregi de distracție cu discoteca cool LEGO Friends Roller Skate (41708). Copiii își pot imagina petrecerea timpului cu prietenii la discoteca roller, distrându-se pe pista de bowling și jucând jocuri arcade. Jocul arcade se deschide pentru a dezvălui 3 zone de divertisment. Cu mini-păpuși cu cei trei LEGO Friends Andrea, Evelyn și Jackson și o mulțime de accesorii de jucărie grozave, cum ar fi patine cu rotile, ace de bowling, un telefon mobil, geantă de bowling, tablou de bord, minge și ace, sandviș și microfon, posibilitățile pentru povești creative sunt nesfârșite. . Copiii o ajută pe LEGO Friends Andrea să-și îmbrace patinele și să se întâlnească cu prietenii ei la discoteca cu role. Puteți concura împotriva lui Evelyn în jocul de dans sau îl puteți provoca pe Jackson la un meci de hochei pe aer sau la un joc de bowling. După toate activitățile distractive, se pot răci cu o limonadă de la aparat. Mini-papușile „conduc” atunci când copiii întorc uneltele, iar copiii pot juca și DJ – modelul are un suport pentru telefonul mobil, astfel încât cei mici să poată alege muzica pentru discotecă. Pe lângă instrucțiunile scrise, există și instrucțiuni de construcție PLUS pentru această jucărie pentru fete și băieți cu vârsta de 7 ani și peste. Disponibil în aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție, include instrumente de zoom, fantomă și rotire pentru a ajuta copiii să înțeleagă procesul de construcție. De asemenea, își pot salva progresul construcției, astfel încât să poată începe să construiască din nou în orice moment.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

prieten de serie
piese 642 bucati
Conținut/Echipament Set de joacă cu 3 zone: discoteca roller cu ring de dans, pistă de bowling și jocuri arcade. 3 minifigurine Friends: Andrea, Evelyn și Jackson cu accesorii suplimentare, inclusiv o masă de hochei pe aer, patine cu rotile, ace de bowling, telefon mobil, geantă de bowling, tablou de bord, automat cu accesorii de sifon.
varsta recomandata de la 7 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Pe lângă instrucțiuni clare pe hârtie, acest set include instrucțiuni digitale interactive care le permit copiilor să mărească, să rotească și să-și vizualizeze modelul în timp ce construiesc. Este disponibil în aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție pentru smartphone-uri și tablete.
Mai multe informații Când este deschis, acest joc arcade are peste 14 cm înălțime, 38 cm lățime și 17 cm adâncime.
dimensiune Lățime: 282 mm x Înălțime: 61 mm x Adâncime/Lungime: 480 mm
greutate 1,1 kg

LEGO
41708

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare