Jucărie de construcție lego 75334 star wars obi-wan kenobi vs darth vader (set de joc cu platforme de duel și minifigurine)

Jucărie de construcție lego 75334 star wars obi-wan kenobi vs darth vader (set de joc cu platforme de duel și minifigurine)



Experimentați un duel plin de acțiune între Obi-Wan Kenobi și Darth Vader cu acest set de joacă LEGO Star Wars (75334) care poate fi construit. Setul Războiul Stelelor include două platforme rotative de duel, flăcări aprinse care despart câmpul de luptă și un cărucior de doborâre. 4 minifigurine LEGO - Obi-Wan Kenobi și Darth Vader, ambii înarmați cu sabii laser, plus Tala Durith și droidul NED-B - vă permit să recreați scene interesante din Star Wars: Obi-Wan Kenobi. Instrucțiunile ilustrate ușor de înțeles incluse le permit chiar și fanilor Star Wars care nu au deținut niciodată un set LEGO să construiască cu încredere Jedi. Seturile LEGO Star Wars le permit copiilor și fanilor adulți să recreeze scene memorabile de film, să-și creeze propriile aventuri sau pur și simplu să afișeze modelele construite.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Starwars
piese 408 bucati
Conținut/Echipament Set de joc cu două platforme de duel rotative, flăcări aprinse și un cărucior de mină. 4 minifigurine LEGO: Obi-Wan Kenobi și Darth Vader, ambii cu sabii laser, Tala Durith și droidul NED-B. ghid de imagine.
varsta recomandata de la 8 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Câmpul de luptă din cărămidă LEGO măsoară peste 9 cm înălțime, 24 cm lățime și 19 cm adâncime.

LEGO
75334

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare