Frate man tgs autocisternă, model vehicul (rosu alb)

Frate man tgs autocisternă, model vehicul (rosu alb)



MAN TGS este polivalentul perfect pentru șantiere, transport pe distanțe lungi și distribuție locală. Construit robust, echipat cu motoare cu cuplu mare și cu o sarcină utilă peste medie, acest camion este „multivalentul” care are la bord o mulțime de inovații. Modelul frate al autocisternei MAN TGS la scara 1:16 este o combinație dintre noua cabină a șoferului MAN și caroseria autocisternă nou dezvoltată. Acest rezervor complet funcțional aduce o mulțime de funcții noi pentru micii șoferi de cisternă. Apa poate fi umplută în rezervor. Presiunea se creează cu ajutorul pompei de aer manuală încorporată, iar apa poate fi evacuată prin furtun cu unitatea de scurgere montată lateral prin acționarea pârghiei de închidere.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


scara 1:16
vehicul MAN TGS
camion scenariu
Conținut/Echipament Geamuri cabină din plastic transparent și rezistent la rupere, oglinzi exterioare rabatabile, uși care se pot deschide, unitate de evacuare cu pârghie de blocare și tambur pentru furtun, scară pentru acces întreținere în spatele rezervorului, rezervor de apă care poate fi umplut (aprox. .390 ml), pompă de lucru
varsta recomandata de la 4 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Informații suplimentare Ca supliment ideal pentru autocisternul MAN TGS, BRUDER oferă o remorcă cisternă care se potrivește perfect cu acest autocisternă atractiv și formează o remorcă lungă de aproape 1 metru. BRUDER oferă, de asemenea, numeroase figurine de joc bworld. Acestea pot fi amplasate în cabină sau se pot urca pe scara din spatele vehiculului pentru a inspecta rezervorul de sus. Ca supliment, la acest model poate fi atașat modulul Light & Sound.
dimensiune Lățime: 184 mm x Înălțime: 263 mm x Adâncime/Lungime: 507 mm
greutate 2,4 kg

bruder
03775

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare