Set de construcție dickie volvo, vehicul de jucărie (set de 9 piese)

Set de construcție dickie volvo, vehicul de jucărie (set de 9 piese)



Pune-ți casca și coordonează șantierul cu setul de construcție de la Dickie Toys! Licențiat oficial de către Volvo, acest set de construcție este un must-have pentru toți micii fani ai vehiculelor și șantierelor. Diversele mașini de jucărie și macaraua înaltă de un metru stimulează imaginația micuților tăi și în același timp antrenează jucăuș motricitatea fină. O cască de șantier este disponibilă pentru micul maestru constructor, astfel încât să se poată gândi cu adevărat la ceea ce se întâmplă. Numeroase caracteristici oferite de vehiculele individuale, de asemenea, anima pentru a juca. Macaraua de 100 cm înălțime are un cărucior deplasabil mecanic și un troliu manual cu cablu cu manivelă, astfel încât copiii tăi să aibă întotdeauna controlul asupra a ceea ce se întâmplă. Macaraua se poate roti la 360°, astfel încât să poată aborda fiecare colț. În plus, setul oferă trei vehicule Volvo. Un încărcător frontal, un excavator și un autobasculant cu piese mobile. O lopată, o greblă cu sită, o targă de încărcare și un butoi de încărcare vin, de asemenea, cu o mulțime de accesorii - făcând fiecare proiect de construcție o adevărată briză.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


tip vehicul vehicul de construcții
piese 9 piese
Conținut/Echipament Macara mecanică, mobilă (1 m înălțime), 3 vehicule de șantier cu funcție de roată liberă și piese mobile și basculante (încărcător pe roți, excavator, basculant), lopată, greble cu sită, suport de încărcare și butoi, cască.
varsta recomandata de la 36 luni
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Cască (dimensiune reglabilă între 44 și 57 cm circumferință a capului) și jucării de nisip pentru interior și exterior.
Informații suplimentare Vehicule cu lungimea de 26 cm.

Dickie
203724007

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare