Jucărie de construcție lego 76217 marvel super heroes sunt groot

Jucărie de construcție lego 76217 marvel super heroes sunt groot



Copiii cu vârsta de peste 10 ani pot aduce la viață un model de Baby Groot din Universul Marvel cu acest set LEGO Marvel I Am Groot (76217). Silueta adorabila si rautacioasa Baby Groot este usor de pozitionat si de mutat asa cum doresc cei mici. Orice fan al Marvel Studios Guardians of the Galaxy 2 va cunoaște celebra scenă în care dansează Baby Groot. Acum, copiii pot recrea aceste scene și multe altele cu această figurină detaliată, articulabilă, Baby Groot. Modelul construibil este ușor de mutat și de pozat pentru ipostaze de dans interesante și există chiar și o casetă pentru muzică falsă! În plus, cu aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție, copiii pot vedea, mări și roti modelul pe măsură ce construiesc, oferind un sentiment excelent de interacțiune în timpul procesului de construcție. Selecția extinsă de jucării de construcție LEGO Marvel oferă copiilor seturi de joacă de calitate, cu posibilități imaginative de construcție și de joacă nesfârșite. Această jucărie de construcție Marvel este un cadou grozav de ziua de naștere pentru copiii cu vârsta peste 10 ani care iubesc filmele Marvel Studios Gardienii Galaxiei și super drăguțul Baby Groot.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Marvel Super Heroes
piese 476 bucati
Conținut/Echipament Set Marvel cu personajul Baby Groot de la Marvel Studios Guardians of the Galaxy 2. Siluetă complet articulată, articulată, cu un casetofon.
recomandare de varsta de la 10 ani incolo
grup țintă adolescenți, adulți
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Setul LEGO Marvel include instrucțiuni tipărite și aplicația digitală LEGO Instrucțiuni de construcție pentru a mări și roti în timp ce construiești modelul articulat.
Mai multe informații Modelul extrem de articulat are o înălțime de peste 26 cm și vine cu un cartus și o etichetă cu numele.
dimensiune Lățime: 354 mm x Înălțime: 70 mm x Adâncime/Lungime: 191 mm
Greutate 530 grame

LEGO
76217

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare