Jucărie de construcție lego 71774 ninjago ultra gold dragon a lui lloyd

Jucărie de construcție lego 71774 ninjago ultra gold dragon a lui lloyd



Copiii cu vârsta de 9 ani și peste își pot recrea scenele preferate din serialul TV NINJAGO: Crystallized cu setul de joacă Lloyd's Ultra Gold Dragon (71774) cu o jucărie cu dragon auriu cu 4 capete și 9 minifigurine. Setul LEGO NINJAGO prezintă cel mai mare dragon al lui NINJAGO vreodată. Figurina dragon are 4 capete, picioare extrem de articulate și o coadă și o pereche de aripi care se desfac în 3 lame - toate în aur! Cele 9 minifigurine LEGO NINJAGO din acest set includ un Oni-Lloyd auriu, Golden Cole, Golden Zane, Golden Kai și Golden Jay, toți înarmați cu armele lor elementare de aur, precum și Crystal King, 2 răpiți din Piatra Retribuției și un Retribution. Războinici din piatră cu arme strălucitoare. Copiii pot retrăi confruntarea finală epică a serialului TV NINJAGO: Crystallized! Trebuie să-i ajuți pe ninja să recupereze armele elementare jefuite de la Armata Pietrei Retribuției. Atenție: toți sunt înarmați cu propriile lor arme periculoase. Micii ninja îl pot conduce pe Lloyd în luptă pe spatele dragonului său cu 4 capete pentru a-l învinge pe Regele Cristalului. Trebuie să câștigi pentru a salva orașul NINJAGO!

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria ninja merge
piese 989 piese
Conținut/Echipament Figura Dragon are 4 capete, picioare și coadă articulabile și aripi cu lame aurii. 9 minifigurine includ Golden Oni-Lloyd, Cole, Zane, Kai și Jay cu săbii de aur, Crystal King, 2 brute Retribution Stone și un războinic Retribution Stone cu arme strălucitoare.
varsta recomandata de la 9 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Instrucțiunile interactive de construcție pentru acest set de joacă oferă și mai multă distracție de construcție. Aceste instrucțiuni digitale sunt disponibile în aplicația LEGO gratuită Instrucțiuni de construcție pentru smartphone-uri și tablete. Măriți și rotiți vizualizarea modelului virtual le permite copiilor mici să vadă modelul pe măsură ce este construit. Puteți salva oricând progresul construcției în aplicație.
Mai multe informații Lloyd's Ultragold Dragon măsoară peste 17 cm înălțime, 54 cm lungime și 30 cm lățime. După ce se joacă, dragonul impunător poate rămâne pur și simplu expus în camera copiilor.
dimensiune Latime: 378mm x Adâncime/Lungime: 480mm
Greutate 1,4 kg

LEGO
71774

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare